2 éves szuka pitbull - szállítható BKV-n, vonaton?
Haza kellene utaznunk vidékre, nem tudom itt hagyni.
L20
igen lehet , ahogy az előttem lévő válaszolók is írták, de szájkosárral ! egyébként megkérdezhetem , hogy honnan vettél pitbullt?:)elég régóta betiltották a tenyésztését,és csakengedéllyel lehetett tartani.
üdv egy AMSTAFF gazdi. nagy valószínűséggel a tiéd is staff:D
Utolsó válaszolónak: elég sok helyen hozzá lehet jutni pit bullhoz. Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy illegálisan nem tenyésztették tovább őket? :)
Egyébként ősztől eltörölték a pit bull törvényt.
Ő nem staff, Ő pitbull. :D
2 éve kaptam ajándékba a szüleimtől, mikor elköltöztem otthonról. Azóta Ő vigyáz rám. :))
Hülyeség a pit törvény (szerencse, hogy törölték), bármelyik kutyából lehet veszélyes vadállat, ha hülye a gazdája! :S
Tényleg! Hol vettetek pitet!? Én imádom a fajtát (bár melyiket nem?). :D
Párom szeretne egyet, és kíváncsi vagyok, hol lehet venni!
Köszi!
Én nem tudom, hogy hol vették nekem, csak annyit, hogy valahonnan a Dunántúlról... :D
Abszolút igazad van, a kutya jelleme nagyban függ a neveléstől. Az evidens, hogy egy pitbullt meg mondjuk egy yorkit teljesen máshogy kell nevelni, de mindkettő nevelhető teljesen jó irányba. Az én szemszögemből a pit volt előnyös, mert a házőrzési, személyvédelmi dolgokra volt kihegyezve az egész, ezentúl meg egy tündéri lakótárs, akit imádok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!