Vannak itt olyanok, akik az Illatos útról hoztak ki kutyát?
Milyen állapotban vittétek haza a kiválasztott kutyust?
Van képetek róla: ilyen volt és ilyen lett.
Valahol olvastam,hogy tavaly,az összes kennel kapott gumiszőnyeget. Hát én nem láttam. Főleg ilyenkor télen nagyon kéne a kutyáknak.
A fene!
Megpróbálom másképp.
Amikor a gondozó ki akarta hozni a keneljéből alig tudta a hurkot rárakni a nyakára. Mindig elugrott annyira féltette a fejét.
Most már azt se bánja, ha a haltit ráteszem, csak menjünk sétálni.
Az Illatoson:
Ilyen volt amikor kihoztuk:
Bolhás is volt:
Most ilyen:
Nem tanult meg pisilni:
Jah!
Ő németjuhász. Cent lett a neve. :-D
17:50
örülj neki,hogy nem tanult meg pisilni, így legalább nem jelölget,nem emeli fel mindenre a lábát:-) Nagyon szép!
17:56
Így kell képet föltenni ide:
beírod ezt a címet: www.kepfeltoltes.hu ->tallóz->felteszed a képet oda ->és a végén a linket bemásolod ide
17 50 -es vagyok.
Köszi szépen!
Hát nekem annyiból baj,hogy nem emeli a lábát, hogy amikor pisil, manni is szokott, és vigyázni kell nehogy pisis legyen a lábam. :-D
17:50:
Nagyon szép kutya!!! :-)))
Sok boldog évet kívánok nektek együtt. :-)))))
17:50-es vagyok.
Köszi szépen! Remélem sokáig élni fog. Bár semmit nem tudott, és nagyon nehezen tanul, de nagyon jó természetű kutya. Amikor eszik simán bele lehet turni a kajájába. Nem érdekli.
Hehe! :-D
Nem szoktam nagyon turkálni benne, csak volt hogy meleg volt neki nagyon, és megkavargattam. Fakanállal.
De nem bánja. Csak dobott egy csulás puszát. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!