Ki akarok hozni egy kutyát az Illatos uti ÁllatMenhelyről, tapasztalatok?
Szia!
Én egyszer voltam az Illatos úton, akkor nekem azt mondták, hogy ez egy oltás árába kerül!
Na, most egy oltás nagyjából 1000-5000 forintba kerül.
Mivel máshonnan kaptam kutyát, így nem hoztam el az Illatos útról. Tehát a további dolgokat nem tudom!
De, ha jól emlékszek, akkor odaadják az oltási papírját, elmondanak pár alapvető információt, és miután kifizetted az XY összeget, akkor viheted a kutyát!
Szájkosarat és pórázt vigyél, mert azt nem adnak!
Csak a pontosság kedvéért: az Illatos út nem menhely, hanem gyepmesteri telep ("sintértelep"). Amúgy azt hiszem, 2500 Ft, de nézd meg itt: www.illatosut.hu, www.ebtelep.hu
Viszont az első utad a telepről az állatorvoshoz kell, hogy vigyen, mert az egy dolog, hogy kapnak oltást, de az egyéb bajaikat nem mindig kezelik, de attól függetlenül, hogy van-e baja vagy nincs, nem árt, ha alaposan átvizsgálja egy orvos. És amúgy is be kell majd jelentkezni vele a rendelőbe, ahova hordani fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!