Vannak itt olyanok, akik az Illatos útról hoztak ki kutyát?
Milyen állapotban vittétek haza a kiválasztott kutyust?
Van képetek róla: ilyen volt és ilyen lett.
Valahol olvastam,hogy tavaly,az összes kennel kapott gumiszőnyeget. Hát én nem láttam. Főleg ilyenkor télen nagyon kéne a kutyáknak.
oncogito
Sztem ezt félreértetted amit írtam: " Kivinni onnan kutyát?Felejsd el.Be sem engednek."-> ezt nem az illatos útra értettem,hanem vannak ilyen telepek,ahova nem engedik be az embert és onnan ki nem kerül kutya!
A családomban már 4 kutyát vittek ki az illatos útról, és mind fekete volt,akiknek köztudott, nehezebb gazdát találni.
Kedves kérdező, akkor tényleg félre értettem.
Igen, én is hallottam olyan sintér telepről, ahova csak viszik be a kutyát (fejpénz ellenében) de soha ki nem kerülnek. Látogatót be nem engednek, még azt sem, aki a saját kutyáját keresi. Étlen, szomjan pusztulnak ott nyomorultul.
És ilyent tart fenn az önkormányzat néhány helyen!
Oncognito.
Raksz egy képet pajtiról???
Mi is az Illatosról vittük ki. Bát van tenyésztőtől is kutyám.
Nyár közepén hoztuk el. Dög meleg volt.
Nagyon sovány volt, és nagyon büdös. És tele volt feszültséggel a kutya. Két három hónapig fosott. Nagyon nehezen tudtuk megállítani. Természetesen mi is orvosnál jártunk vele. Bolhás is volt, és tele volt a pofija kullancsal.
A telepen nem vették észre, hogy TK-tt. Így szerencsém volt, mert lehet nem is adták volna ki.
Viszont én kiderítettem, a tenyésztőjét. Már volt látogatóban is.
[img] [link]
[img] [link]
Ilyen lett:
[img] [link]
[img] [link]
Nem működik a link, így nem tudom megnézni :-(
Milyen fajta kutyus?
Hát, ha nem jön be a link, sajnos ha még egyszer felteszem, az sem lesz jobb.
Keverék, valószínűleg német juhász és rottweiler, de ezt is írtam az első hozzászólásnál.
oncogito
A te kutyusodat már láttam,és írtam is kommentet hozzá!
A 21:32-esnek szólt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!