Hogyan vegyem rá a szüleimet h velünk jöhessen a kutyánk nyaralni?
Mi is voltunk kutyával Horvátországban és elég nagy szívás volt, mert meleg volt, nem volt összefüggő zöld terület a szállás környékén - nehézkes volt a sétáltatás-, a szobakennel úgy emlékeszem h nem fért be, így kicsit paráztunk, nehogy felrobbanjon valami és sok olyan programunk volt, ahova nem jöhetett. Plusz poénként a helyszínen derült ki, h a tulajnak, aki az alsó részen lakik, van egy roti-labi mixe, aki kutyázik és több kutyát megsebesített már, ami miatt nagyon rosszul érzik magukat, mégis 10 kg-os kutyáknak való flexivel sétáltatják...
Ha otthon meg lesz oldva az ellátása és a biztonsága, én nem aggódnék.
Tök igazuk van. Semmi keresnivalója ott egy kutyának, mert minden megviseli kezdve az utazással, ZTÁN MEG a háromezer emberrel.
Az időjárás kegyetlen meleg, szóval sétáltatni tudod hajnalban vagy késő este - mondjuk napközben amúgy sem.
A tengerbe nem viheted, a szállásra 99% nem viheted, amit te nem tudsz, mert nyilván nem néztél utána.
Ha bármi gáz lesz vele, akkor marha jó ott állatorvos után rohangálni, főleg, hogyha valami kisebb településen vagytok, nem nagyvárosban.
Felesleges hiszti helyett nőj fel.
Kutyával való nyaralás az azért körülményesebb.
Hiszen olyan szállás kell ahová mehet kutya, olyan programok kellenek ahová szintén mehet, de gondold el ha elmentek városnézőbe akkor a 35 fokban az aszfalton nem sétálhat.
Szóval teljesen más program terv kell kutyával és nélküle.
Igazából sok értelme annak sincs,hogy elviszitek,de a programok miatt a szálláson kell maradnia fél napot.
Én eddig kutya nélkül voltam nyaralni,igaz 4 napnál többet nem.
Addig panzióban voltak,ismerik a panzióst, jó nagy családi ház. Jó dolguk van ott.
Nyugodtan tudok nyaralni,mert tudom jó kezekben vannak.
Évek óta így megyek nyaralni.
Most viszont egy kutyás barátnőmmel megyünk közösen nyaralni, oda a fiatal kutyámat viszem. Öreget meg szüleim felügyelik majd.
Úgy néztünk szállást,hogy kutyák jöhessenek, közel legyen a kutyás strand.
Igazából a programunk az,hogy kutyás strandon leszünk,este városi séta. Illetve a fáradt kutyákat pár órára hagyjuk majd a szálláson mikor mi beülünk vhová kikapcsolódni kicsit.
Ha kifogunk vmi rosszabb időt akkor kirándulni megyünk majd.
De lényegében teljesen köréjük épült ez a pár nap.
Nincs kötetlen napozgatás pihenés a parton,mert a kutyákat felügyelni kell ugye.
Külföldi útnál még inkább nagyobb körültekintés kell.
5~
Valójában te vagy a beteg és nem ő az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!