Hogyan értessem meg a szüleimet hogy kap ennit a kutya?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy két éves beagle kutyusom. Nyersen eszik 1nap 1x este kapja meg a teljes napi adagját, ebből valamiért azt szűrik le a szüleim leginkább apum hogy alig kap valamit enni a kutya. Mindig ezzel panaszkodik hogy semmit nem eszik a kutya, meg hogy beteg lesz hogy nem adok neki ennit. Hiába magyarázom el hogy kap ennit és attól hogy 1x kap enni ugyanúgy annyit kap mintha kétszer adnám neki azt 1nap. Kezdi már anyát is erre rábeszélni hogy mondogasson nekem is ilyeneket hogy nem kap a kutya meg mindig éhes. Na igen a másik hogy mindig azt mondják hogy éhes a kutya. Persze hogy megenné a kis húsgombócot hiába evett ezelőtt. Az én kutyám az fulladásig enné magát mert annyira szeret enni. Mégegy ilyen, hogy azt hiszik sovány a kutya. Amikor csak jó kondicióban van. Nem tudom mit várnak higy hízlaltassam fel és legyen olyan mint a panelkutyák nagyszázaléka?2022. júl. 18. 20:22
1/7 anonim válasza:
Napi 2x adj neki! Allatorvosok is ezt javasoljak
2/7 A kérdező kommentje:
Mivel közepes kutyáról van szó ha ketté venném a barfos adagját az lófingot sem érne
2022. júl. 18. 20:33
3/7 A kérdező kommentje:
Amióta 1x etetek a kaki helyzet is jobb lett
2022. júl. 18. 20:34
4/7 anonim válasza:
Majd elfogadják...
Addig örülj, amíg nem tömik a hátad mögött.
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg figyelj oda hogy ne tömjék a hátad mögött, mert egyelőre ott tartanak hogy csak élvezik hogy kritizálhatnak de ez nem marad így.
6/7 anonim válasza:
Veluk laksz?
Ha nem, akkor mondd nekik hogy 2x eszik, aztan lenyugszanak.
Ha igen, akkor olvass fel nekik a barf etetesrol, hogy a kutya testsulyanak hany %-a a napi egeszseges adag, szamold ki elottuk, rakd merlegre a kajat. Gyozd meg oket. Hozzateheted, hogy a tulsulyos kutyak milyen izuleti, errendszeri, stb problemakkal kuzdenek, neked az nem hianyzik.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen velük lakom, ez a baj. Sajnos sejtem hogy etetik a hátam mögött mert mindig idamegy hozzájuk ha esznek pedig ez nem volt így eddig. Ilyenkor hozom befele hozzám
2022. júl. 19. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!