Valaki eteti úgy a kutyáját, hogy hússal és gréti-mixxel? Nem kap a kutyája száraztápot?
4 kajálás kicsit sok... Nincs elhízva a kutyád?
Kérdezőnek:
Én régen etettem úgy, mostmár nem nagyon. A gréti-mixel az a baj, hogy csak eltelíti a kutyát, de túl sok mindent nem tud belőle hasznosítani a szervezete.
Ha hússal eteted inkább adj mellé neki rizst, néha tésztát vagy zabpelyhet. A húst megfőzheted "húslevesként", a legjobb, ha zöldségekkel főzöd meg (pl. sárgarépa, zeller, borsó, hagymát állítólag nem szabad nekik adni, meg a káposztaféléket is kerüld, krumplit csak összetörve, pürésítve lehet nekik adni). Én egy nagyon pici vegetát is szoktam bele tenni. Ha csak főtt ételt kap, nem árt vitaminkészítményt is adni mellé.
Amúgy ha anyagilag megteheted, vehetsz a kutyának jó minőségű tápot (NEM a Chappire és Pedigreere gondolok) és felváltva etetheted főtt kajával. Mi így szoktuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!