Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meglátja a pórázt a kezembe,...

Meglátja a pórázt a kezembe, maga alá pisil. Napi 4* cserélem a rongyot alatta. Tettem alá kutyapelenkát, 3 másodperc alatt szétkapta. Mit tegyek, hogy ne rohadjon szét a padló, napi 4* húgytól meg felmosástól?

Figyelt kérdés
júl. 7. 18:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Na és szóval azért menhelyről, mert az előző kutyám iránti tiszteletből.

Meg mert amíg teli vannak a menhelyek, nem kell máshonnan.

Meg mert ott dolgozok, mint állatgondozó és ismerem valamennyire az ottani kutyákat.

Na, 11-kor lementünk, sikerült kint minden, szépen odajött, rácsatoltam a pórázt és lent elvégezte a dolgait.

Utána kicsit hagytam pihenni, mert éjjel is több órát meg délelőtt is csomót gyakoroltattam vele.

Na de most kis pihi után megint megpróbáltam, bent volt a helyén, látta, készülök, aztán mikor fogtam a pórázt és hívtam, mint előtte, nem odajött, hanem megfordult a saját tengelye körül és leguggolt odapisilt. Semmi félelem nem volt rajta, nem húzta össze magát, csak megfordult és leguggolt.

Persze most leb.sztam, mert ez egyértelműen nem félelem meg ilyesmi volt, hanem nem tudom mi, most akkor úgy rakta össze a dolgokat, hogy póráz=pisi? Vagy én már nem tudom.

Mindegy, gyakorlom vele tovább, jutalmazom kint, megszidom bent.

Csak felfogja előbb utóbb....

Egyéb ötleteket szívesen olvasok🙏

júl. 11. 14:45
 22/25 A kérdező kommentje:
Ez se normális amúgy sztem, hogy a saját takarójára odapisil, főleg, hogy nem félt, kicsit sem, meg nem becsurrant, hanem rendesen, úgy mint kint, leguggolt azt elintézte.🤨
júl. 11. 14:46
 23/25 anonim ***** válasza:

Megtaláltam a megoldást, várom érte a köszönetet:

[link]

júl. 11. 21:29
 24/25 A kérdező kommentje:
Most annyi van, hogy simi közben megfogom a nyakörvét, hívom, szépen jön, ráteszem a pórázt, utána veszem a cipőm, semmi baj.
júl. 15. 20:12
 25/25 A kérdező kommentje:

Szépen lassan haladunk. Most kezd felbátorodni és rosszalkodni, de leállítható.

Mindig van valami, de mindig mondom, majd jobb lesz.

Nagyon szeretem. Nagyon ragaszkodik. Kis monyo.

júl. 24. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!