Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyek azok az ételek (pl...

Melyek azok az ételek (pl zöldségek) amik erősítik a kutya immunrendszerét?

Figyelt kérdés
júl. 6. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a napokban a cékláról hallottam, hogy egy ismerős kutyájának mennyit segített, majd még jobban utánaolvasok.
júl. 6. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Cékla nagy mennyiségben és hosszú távon nem adható,mert magas az oxalát tartalma ami veséknek nem tesz jót.

Zöldség csak ballasztanyag,rost forrás immunrendszert nem erősít. A kutyák nagyon kevés vitamint tudnak belőle hasznosítani.

Gyógynövények azok amik immunrendszert erősíthetik.

Spirulina,Csipkebogyópor,lazacolaj,kendermag olaj és stb

júl. 7. 10:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen!
júl. 7. 18:27
 4/4 gungasam ***** válasza:
100%
Olyan zöldségek amik a húslevesben főttek meg és házikertben termesztették. Az iparilag termesztett zöldségekből már minden hiányzik mert a talajok kisoványodtak. Nagyüzemi termesztés csak nitrogént, foszfort, káliumot és még néhány fontos elemet pótol a talajba és ez kevés, a nyomelemek, vitaminok hiányoznak.
júl. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!