Milyen készítménnyel lehet erősíteni egy kutya immunrendszerét?
Az én kutyámnál pl. a huminsav igazából nem váltotta be a várakozásokat, pedig sokáig adtam neki. Nem mondom, hogy nem hasznos, még azt sem, hogy nem ajánlom, van ismerősöm, akinek nagyon bevált a vacak emésztésű kutyájának (nem allergiás). Most spirulina algát adok neki, talán az neki jobban működik. A következő, amit kipróbálok egyébként az MSM.
Szintén allergiás (ki tudja mire?) a kutyám, ami egyébként alapból nem súlyos, de a tüzelés mindig felerősíti, olyankor gyakrabban látom vakarózni. A füle is, illetve korábban az ajkai is volt, hogy begyulladtak. A mostani tüzelésénél, úgy tűnik, enyhébb a helyzet, mint korábban, amikor a huminsavat kapta. Hátha egyszer felerősödik belőle, és szépen elcsitul ez nála. Kölyökként beteges volt, és mind a bajai, mind a gyógyszerek eléggé legyakták a bélflóráját, hiába igyekeztem mindig újratelepíteni. Az ilyesmiből aztán könnyen kialakulhat allergia.
De szerintem te is próbálkozz, kiderül, hogy a te kutyádnak mi tud segíteni leginkább.
Immunerősítésre Burgimmun, Immunovet, DMGuard például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!