Kinek van magyar vizslája?
Figyelt kérdés
Mesélnétek róla egy kicsit? :)
(Mennyiért lehet venni egy ilyen kiskutyust?)
2010. okt. 31. 10:23
1/6 anonim válasza:
Nekem van három :) Hááááát... elég "idióták", de nagyon kedvesek, mégis makacsak. Nem tudok így róluk beszélni ... :D kérdezz vmit
2/6 A kérdező kommentje:
Apukám mesélte tegnap este, hogy neki is volt egy magyar vizslája, mikor kicsi volt és nagyon sok mindenre meg lehetett tanítani, és ösztönszerűen elment vadászni. Gondolt egyet, átugrotta a kerítést és ment. Arra vagyok kíváncsi, hogy mire tudtad megtanítani, stb. :)
2010. okt. 31. 13:15
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
sorry,volt sovány,mostanra helyrehozták,de gazdit keres!
5/6 A kérdező kommentje:
Istenem...! :( Szegény kutyus... :( Hogy tehet valaki ilyet egy kutyával?!? Befogadnám nagyon szívesen, csak az a baj, hogy nem abban a megyében lakom és ráadásul még a közelében sem... :(
2010. nov. 1. 18:34
6/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Szeretném nektek elmesélni, hogy én 7 hónapja kaptam egy kan magyar vizslát. De higyjétek el nekem, akinek van ilyen kutyája akkor az tudja, hogy milyen egy okos és értelmes kutyáról van szó. Nagyon könnyen lehet őket tanítani, de tudnak ám rosszalkodni is ha nincsen velük foglalkozva, mert velük nagyon sokat kell foglalkozni ,mert különben rendet tesznek az udvaron. Nagyon-nagyon szeretem és ő is engem mert ezt érzem mikor haza jövök oda bújik hozzám és sok-sok puszival ajándékoz meg. Hidd el nem fogod meg bánni. Amúgy 15 ezer ft-ba kerül.
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!