Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi ez a “fogadj örökbe’ mánia?

Mi ez a “fogadj örökbe’ mánia?

Figyelt kérdés

Mint valami holdkórosok, ez folyik a csapból is. Valami küldetéstudatuk van az embereknek manapság.

Tök mindegy, mi a szitu vagy a kérdés, a válasz: fogadj örökbe. Miért? Miért kéne mások eldobott, levetett, traumatizált, előéletes kutyáit másnak nevelni? Miért kéne máson után “takarítani”? Ezt meg tudja nekem a sok küldetéstudatos magyarázni?

2024. jún. 29. 22:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Abszolút nem érthető. Mert mint írtam, nem oldja meg a problémát. Amíg van kereslet a szaporitott es a menhelyi kutyakra, addig ujra fogja generalni önmagàt a probléma. Hogy a Te szavaiddal éljek utolso: most komolyan ennyire érthetetlen számodra, hogy miért nem megoldás az örökbefogadás hipe a szóban forgó problémára, vagy mi? 🤡
2024. júl. 4. 15:36
 12/12 anonim ***** válasza:
34%

Írtad, írtad, de ugye tudod hogy nem lesz igaz valami attól még, hogy leírod?

“🤡”

Igen, újra fogja generálni magát sajnos. Ettől még nyilván jobb gazdihoz juttatni több száz/ezer kutyát, mint leölni. Nem tudom ezt miért találod ennyire felháborítónak.

2024. júl. 4. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!