Így is megtaníthatom a kutyámnak a "Közép!" parancsot?
Az Istenért se akar bemenni a két lábam közé viszont azt engedi, hogy én álljak fölé úgy, hogy a két lábam között van. Ha én állok oda és úgy mondom a parancsot majd dicsérem meg, úgy is működhet? Vagy próbálkozzak tovább azzal, hogy magától megy be?
2 éves németjuhász. Bonyolultabb parancsot is tanítottam már neki, nem tudom ezt az egyszerűt miért halogattam XD
A lányom jutifalattal tanította meg szintén németjuhász kutyánknak, először a körbe-lábhoz, majd azután a "közé" parancsot.
A jutifalatott húzta előtte az "útvonalon" :)
Nem igazán követi se a jutifalit se a játékot. Mögém még bejön de a lábam közé nem. Ha lassan mozgatom a játékot akkor csak áll egyhelyben, ha gyorsan akkor meg ugrik és azonnal elkapja, a kaja meg az esetek nagy részében hidegen hagyja, még akkor is ha éhes 🙈 Az egyetlen jutifali amire bármikor bármit csinál az a szárított csirkemell de az most pont elfogyott. Majd rendelek megint és megpróbálom azzal.
Köszi a válaszokat, próbálgatom még bevezetni aztán ha nem akkor megpróbálom amit #3 írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!