Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szörnyű ember vagyok, amiért...

Szörnyű ember vagyok, amiért egy héttel a kutyám halála után elgondolkodtam egy új kutyán?😔

Figyelt kérdés

Először nagyon nagyon sírtam, éjszakákon át és azt mondtam, hogy soha többé. De egy hét folyamatos sírás és szívfájdalom után eszembe jutott, hogy talán ő nem ezt akarná, talán azt szeretné, ha lenne egy másik, aki egy kicsikét betölti az űrt. Talán ő nem is akart ilyen szomorúan itt hagyni engem és nem akarná, hogy egész életemben utána sírjak.

És most emiatt érzem szörnyen magam.

jún. 22. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagy rossz ember,látszik mennyire szereted az állatokat. Elolvadtam. :)
jún. 22. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Miért lennélszörnyű?! Mindenki másképp van ezzel és nincs ezzel semmi baj. Nekem kerek 20 éve nincs kutyám és nem is lesz. Macskám van lassan 16 éve. De utána sem lesz szerintem másik.
jún. 22. 19:04
 13/16 A kérdező kommentje:

Én se érzem, hogy bírnék új kutyával lenni és ugyanolyan hűséget fogadni, mint anno Neki, csak eszembe jutott, milyen lenne ha.

Meg ismerősök nagyon mondják, hogy lépjek tovább, hozzak másikat, várnak még rám kutyák az életemben, de nekem Ő volt A Kutya. Az egyetlen Kincsem 😭💔

jún. 22. 19:28
 14/16 Picipaci ***** válasza:
73%
Ne félj nyugodj le ! Ez nem rossz emberre mutató jel! Igazad van ! Nem ezt akarná a kutyád? Egy másik barát csak jobbá teheti! És gondolj bele! Lehet hogy neked ez az életed hogy kutyákat örökbe fogadsz! É jobbá teszed az életük❤️♥️
jún. 22. 20:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát a menhelyen dolgozom és amíg itt volt a Kincsem, legszívesebben mindet elhoztam volna MELLÉ. De így már, hogy Ő nincs, HELYETTE nem "kell" egyik sem. Vagyis nem bírom elhozni haza magammal egyiket sem, pedig azelőtt bármelyiket elhoztam volna 😔
jún. 22. 21:42
 16/16 veszettkecske ***** válasza:
Idővel majd kihevered, és lesz másik kutyád is, remélem. De sajnos, ez a dolog ezzel is jár...
júl. 14. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!