Első kiskutyám lesz, milyen szabályokra kell figyelnünk?
Kérj aláírásokat, hogy mit szólnak hozzá és ha meg van, akkor mindig vidd le és SZEDD FEL A SZART AZ UTCÁRÓL/FŰRŐL!!! TE SEM AZ UTCA KÖZEPÉRE SZARSZ!
Köszönöm! (Egy városi, aki rühelli a parasztokat) Remélem elég teret engedsz majd a kutyának és fölszeded a piszkát
Tisztelt Kérdező!
Én vagyok az az intelligens válaszoló. Szeretném tájékoztatni, hogy sok a hülye és nekem elegem van. Az állatot tartók többsége nem veszi fel a kutyapiszkot én meg a mai nap alkalmával is szarba léptem, ami rettentően idegesítő, ezért értheti a megnyilvánulásomat. Ha meg már az intelligensségnél tartunk, akkor szeretném megkérdezni, hogy miért nem használja a GOOGLE nevű internetes keresőprogramot a kutyatartással kapcsolatban? Sok mindent megtudhat, mielőtt kérdezne. A harmadik, hogy a társasházba NEM VALÓ KUTYA. És ismételném, NEM VALÓ KUTYA. Felőlem kint a kertben azt csinálna amit akarna, még patkányokat is tenyészthetne szabadon, de a városba nem való a kutya. Ezt vegye figyelembe. Nem lesz neki olyan jó, mint falun. Ön sem szereti a börtönt. A kutya sem a paneldzsungelt. Remélem ez már eléggé intelligens válasznak számít ;)
F/14
nekem is társasban van egy yorkim. és a lakókra nézve az a legfontosabb hogy ne ugasson. tudjon egyedül lenni pár órát.
és nekünk ez van a házirendben(idézem):
Közös használatú területeken állatot tartani tilos! Az állat által okozott szennyeződéseket a gondozója köteles feltakarítani.
köszönöm a válaszokat.A panelba nem való kutya mozgalomhoz csatlakozóktól azért megkérdezném,hogy beszéltek esetleg a kutyával aki ezt mondta?És összehasonlították e hogy melyik helyen miért is jobb a kutyának?Szerintem nem.mellesleg én is léptem már sz.rba mégsem támadok neki egy kérdezőnek sem.
Az ugatással nem lesz gond,nem éppen ugatós fajta lesz a drága:)Azt is tudom,hogy szomszédokat is illendő,sőt meg is kell kérdezni.De ilyesmire gondoltam még hogy bizonyos fajtákat pl. csak szájkosárral lehet sétáltatni.Ha van még pár ilyen rendelkezés,várom a válaszokat:) Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!