Mondatok már le a kedvenc fajtátokról?
Német juhász mellett nőttem fel, imádom őket, ez a fajta A kutya nekem. Nem veszek magamnak, mert tudom, hogy én nem vagyok annyira aktív, amennyire az a kutya igényelné, nem foglalkoznék vele eleget.
Van helyette egy kimondottan lusta menhelyi bull keverékem, na, ő passzol a habitusomhoz 😅
Igen. A weimari vizsla mindig is álmom volt, de az életkörülményeim miatt nem tudnék neki ideális körülményeket biztosítani, nem tudnám kielégíteni az óriási mozgásigényét, ezért most a másik kedvenc fajtám, egy szálkásszőrű tacskóm van, akivel ugyan szintén nagyon sokat kell foglalkozni, de más formában, mint egy vizslával.
Én is támogatom az örökbefogadást, szerintem senkinek nem kell lemondania a kedvenc fajtájáról amiatt, hogy inkább az állatmentést támogatja. Rengeteg kidobott fajtajellegű kutya van. Jelenleg a harmadig rossz körülmények közül mentett szálkásszőrű tacskót fogadtam örökbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!