Abigel0000 kérdése:
Melyik a kedvenc fajta kutyád? Miért?
Figyelt kérdés
jan. 21. 17:07
1/11 anonim válasza:
Tacsi. Egyszer gyerekként belopta magát a szívembe egy, a kedvességével.
2/11 anonim válasza:
Tacskó,imádottam💋🥰 Az életem része lett,változást hozta az életembe amióta a mindennapjaim része,mindig hűségesen vár,mindig itt van nekem❤️🥰
3/11 anonim válasza:
Komondor.Nagyon hűséges,bújós és jó házőrző.Nagy termetétől sokan megijednek,igaz van is mitől félni.
4/11 anonim válasza:
#1 vagyok. Leírom nekem mi a kedvenc fajtám, majd azt is hogy miért. Szubjektív vélemeny. Lepontoznak. Miért? Így aztán lesz kedvem legközelebb válaszolni. Ja, nem.
6/11 anonim válasza:
Engem is lepontoztak a komondorral.Sok itt az unatkozó kisgyerek.
7/11 anonim válasza:
Szlovák farkaskutya, mert szeretem a farkasokat.
Viszont tudom, hogy nem volnék képes parancsolni neki, szóval nem lesz - de attól még szép :)
8/11 anonim válasza:
Most olvastam,hogy volt egy magyar őr kutya ,csak kihalt kb.100évvel ezelőtt.Kiváncsi lennék milyen természetű,küllemü kutya lehetett.
9/11 asper válasza:
Keveréknél nincs jobb! A fajtákból inkább csak rosszat tudnék választani, kis bulldogok pl be is tiltanám őket.
10/11 boxer968 válasza:
Boxer. És senki véleménye nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!