Mitől sántít a 7 éves tacsim? Mi lehet rá a megoldás
Én kutyámnál is ilyen volt, azt hittem kis ficam, el is vittem állatorvoshoz, de amúgy nem ficam volt, hanem elszakadt neki egy in meg még valami más is volt a lábával, és műteni kellett.
Nyilván lehet a kutyádnak csak egy ficam, de azért jó elvinni az orvoshoz, hátha más is lehet a baja, meg azért írhat ám fel neki fájdalom csillapítót, mert amúgy fáj kutyáknak ez.
#8 Nem is azt mondtuk, hogy ha nem viszi el most azonnal, akkor le fog robbanni a feje.
Igen, lehet, hogy csak szimplán megerőltette, és magától elmúlik pár nap múlva. De az is lehet, hogy valóban valami csúnya dolog áll a háttérben.
Ezt nem tudja otthon, egyedül megállapítani, mindenképp lássa szakember.
Én is jártam úgy a cicával, hogy amúgy tök normálisan viselkedett, aktív volt, jól evett... de furán szét volt nyalogatva a mancsa, és nem hagyta, hogy kitoljam a karmát. Felkaptam, mentünk azonnal dokihoz.
Én amúgy ekkor úgy gondoltam, hogy valószínűleg nincs semmi baja, de azért nézzenek rá - ha más nem, legalább nyugodtan alszom este.
Aha. Gyulladás, csak a kis mocsok semmi jelét nem mutatta. Azt mondta az orvos, hogy ha sokáig kezeletlenül marad, akkor akár a mancs amputációjáig is fajulhat a dolog.
Szóval bármi van, inkább vidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!