Más is elrontott dolgokat az első kutyájával vagy csak én?
Figyelt kérdés
😔💔
Annyi mindent bánok, szeretném újrakezdeni és másképp csinálni, jobban, többet adnék neki, annyira hiányzik😔💔
jún. 17. 21:40
2/6 anonim válasza:
Senki sem születik profinak és nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a kutya szeretve legyen és boldog életet éljen.
3/6 anonim válasza:
Hát figyelj, én a 4.-nél is elrontottam néhány dolgot és úgy hallottam, hogy 40 év komoly kutyázással a hátuk mögött is elrontanak dolgokat a kiképzők, szóval nyugi.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm 😭
#2 Eddig mindenki ezt mondta nekem , köszönöm 😭💔
jún. 18. 07:32
5/6 anonim válasza:
Mire kell gondolni? Szerinted mit rontottál el? Az ember persze mindig tehet többet a kutyájáért. Mindig van jobb eledel, több mozgás, több kirándulás, több tréning, több jutifalat. A lehetőségeidhez képest kell mérni, hogy mit tettél a kutyádért. Sajátként, úgy hogy tényleg én vettem a kutyát és kicsi korától csak velem van, úgy most van először kutyám. Szerintem jobb élete nem lehetne, mindent megkap, sokkal többet is, mint a többi társa. Persze mehetnék vele többet sétálni, mert igényelné, de a lehetőségeimhez képest sokat vagyok lent vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenek.
Azt érzem, Ő sokkal többet adott nekem, mint én Neki 😭💔
jún. 18. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!