1.5 éves pitbullom július elején fialt mikor fog tüzelni megint?

tavasszal és ősszel van a tüzelési időszak! De a kutyának rossz a vemhesség, tehát ivartalanítsátok!Mit csináltatok a kiskutyikkal? ( nem bunkóságból kérdem, csak kíváncsiságból)
Szia!

Mennyi idő telt el az első és a második tüzelése között? Ezt csak tudod.
Van amelyik kutya 5 havonta tüzel, van amelyik percre pontosan fél évente, sőt olyat is ismerek aki 10 havonta. Ezt neked kell tudnod.

Jó oké akkor megnyugodtam :)De aztán tényleg ez legyen az utolsó! :P
Utolsónak igaza van!

A kérdésben azt írtad, hogy július elején ellett. Most azt írod július elején tüzelt először. Akkor ezt rakjuk rendbe. A kutya vemhességi ideje 63 nap. Az két hónap.
Tehát vagy júliusban tüzelt először és a kutyák szeptemberben születtek, vagy a kutyák júliusiak viszont a kutyád akkor májusban tüzelt.
Egyébként ebben nem vagyok biztos, de szerintem egy tüzelésének már lennie kellett. Nem hiszem, hogy egy pit másfél évesen válna ivaréretté.

Gyönyörű kutya a pittbull ez nem vitás, de nem kell szaporítani se azt, se bármilyen más fajtát. Egy pittbull csak erőskezű gazdának való, nem hiszem, hogy az összes családtagod, akinek ajándékoznál egy kiskutyát fel van készülve egy ilyen kutya nevelésére, mert nem könnyű...
Elég volt egy alom, mostmár ivartalanísd, nem kell több szaporított kiskutya. HA mégis midnenképp akarsz neki kölyköket, figyelj oda nagyon, hogy kinek adod oda, mert nem hozzáértő gazda kezében akár gyilkossá is válhat( persze más kutya is, de erre a fajtára jellemzőbb az agresszivitás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!