Odakapott a kutya a lábam után?
11 így van. Egyébként én is találkoztam már olyan hypochonder pasival, akinek a felsége játszott a kutyánkkal, ahogy felugrált, a körme összekarmolta kicsit az alkarját, de csak piros lett.
A pasi meg megmagyarázta, hogy mivel a Tetnuszt okozó baktérium a földben érzi jól magát, és a kutya ugye a földön jár a lábáva, már szaladni is kéne a tetanusz oltásért...
Nekem a kutyámat harapta meg egy másik kutya (póráz nélkül volt és lerohant minket, a gazdája először oda se jött). Amikor oltási könyvet kértem a gazdájától, nem volt nála...
Én elvittem orvoshoz a kutyámat, lekezelték a sebét. Elmondtam, hogy nem tudom, hogy a másik kutya oltva volt-e, annyit mondott az orvos, hogy ne aggódjak, mert az enyém oltva volt. Tényleg semmi baj nem lett.
Ha engem harapott volna meg az a büdös dög (már bocsánat hogy ezt írom...), akkor talán elmentem volna, ha sebem lett volna és nem érdekelt volna, hogy ki küld el melegebb éghajlatra. Amikor anyukám egyszer lement az ügyeletre, mert úgy fájt hasa és folyton hányt, kb ezt szartuk le a legjobbam, hogy ki mit gondol. :)
És miért is szerencsétlen? Nem tudott valamit, feltett egy kérdést, megkapta a választ. Miért kell támadni azért, mert kérdezni mert? Nem tudta, hogy a kutya harapása akkor is veszélyes lehet-e, ha nincs seb vagy csak aķkor kell aggódni, ha van seb.
A Gyakori mottója pedig arról szól, hogy akármilyen kérdést itt feltehetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!