1/10 anonim válasza:
Ennyi infobol nem lehet messzemenő következtetést levonni. Milyen fajta? Te vagy az első gazdája vagy esetleg menhelyről hoztad? Ha ismeretlen az előélete történhettek vele olyan dolgok, ami miatt nem szereti az emberi érintést. Ha nincs ilyesmi, akkor marad az, hogy a kutyák sem egyformák és lehet ő alapból nem olyan bújós.
2/10 anonim válasza:
Az enyém sem szerette konkrétan a simogatás, akkor mindig odébbállt. De odabújni viszont szeretett. Hozzánk simulni, órákon át. Az kellett neki. Persze olyankor nehéz volt megállni, hogy ne simizzük.❤️
3/10 A kérdező kommentje:
Németjuhász. A második gazdája vagyok, kb fél évesen került hozzánk. Előtte valami nőnél volt, aki betegség miatt nem tudott vele foglalkozni, ezért megvált tőle. De nem tudok sokat az előélettől. A tenyésztő közvetítésével került hozzánk már 3 éve.
2024. jún. 8. 20:22
4/10 anonim válasza:
Mit csinál simogatáskor? Törzskönyves, tenyésztőtől van vagy szaporítótól?
5/10 A kérdező kommentje:
Törzskönyves. Elmegy, elfordítja a fejét
2024. jún. 8. 21:48
7/10 anonim válasza:
Franciám van, ő sem szereti, ha simogatják. Egyszerűen nem igényli. Azt szereti, ha az állát vakargatjuk. De nem simogassuk. Mert akkor inkább odébb megy. Vannak ilyen kutyák. Nekem is fura, de már hozzászoktam.
8/10 anonim válasza:
Amúgy semmi köze ennek ahhoz, hogy törzskönyves vagy sem, nem is értem ez hogy merült fel 4-esnek... :D
9/10 Koviszabo válasza:
Nem a simogatást nem szereti,hanem téged!
10/10 A kérdező kommentje:
De játszik velem. Mindig csak a játék jár az eszébe. A labdáját a wc-re is utánam hozza.
Van neki egy kis pancsimedencéje. Az a szokása, hogy beleteszi a labdákat. Én ülök a nappaliban, ő meg bejön a lakásba és a vizes labdáját az ölembe rakja.
2024. jún. 13. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!