A kérdező szavazást indított:
Füle tövénél
Feje tetejénél
Nyakánál
Oldalánál
Hasánál
Hátánál
Farkánál
Szája alatt
Első lábánál
Hátsó lábánál
68 szavazat
1/9 Minatoya-chan válasza:
Én ahány kutyával eddig találkoztam mind a hasát szerette a legjobban simogattatni. Vagy csak pont kifogtam őket?
2/9 anonim válasza:
Ez nem minden kutyánál egységes, valamelyik imádja vakartatni a hasát, valamelyik a hátvakarást szereti jobban, vagy a farka tövénél. Talán a fültő vakarás az, amit minden kutya egységesen szeret, úgyhogy arra szavaztam.
3/9 anonim válasza:
Nyak kornyékén is imádják. Körbe-körbe.
5/9 anonim válasza:
Valamiért szinte minden kutya imádja ha vakargatod a feneküket
6/9 anonim válasza:
Az enyémnek van egy pont a hátán, amit nem ér el, arra mindig mosolyra húzódik a szája, amikor ott megvakarom. Egyébként a kutyától függ, meg hogy mennyire bízik benned.
7/9 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján a nyaka alatt óvatosan. Egyik egyik kutya sem ellenkezett eddig, soknak még a nyála is kicsepegett. :D
8/9 anonim válasza:
Általában ott, ahol ő is ott van.
9/9 anonim válasza:
Azt azért remélem tudjátok, hogy ez ösztönös viselkedés. Ha a farkast torkánál, lágy szerveinél harapdálja a társa, akkor ezzel a játékos viselkedéssel jelzi, hogy elfogadja a felsőbbrendűségét és megadja magát. Az állat ezeken a pontokon a legsebezhetőbb. Ha valakinek a kutyája ezeken a helyeken odakap, akkor az agresszióról árulkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!