Köröm reszelőről/csiszolóról vélemény?
😂👌🏻
Reszelni se fogja hagyni!
Nem ollóval kellene próbálkozni hanem nagyobb méretű körömcsipesszel!
Ha hagynád ásni a kertbe vagy többet sétálnátok betonon akkor magától lekopna.
Vagy vidd dokihoz, egy ötösért megcsinálja!
Hasznos cucc, mert röviden tudod tartani a karmokat. Ha mindig a túlnőtt karomból akarsz csípni, akkor nem fogod tudni rövidre vágni, mert a belső rész mindig teljesen benyúlik. Ha rendszeresen reszeled, akkor könnyebb röviden tartani, mert a belső lágy rész fokozatosan visszahúzódik.
Nyilván hozzá kell szoktatni a kutyát, mint általában minden új dologhoz.
Itt részletezik is
3
Köszönöm a segítőkész hasznos választ. Szeretném röviden tartani igen mert ahogy írod a belső rész már tényleg hosszabb. Viszont nem tudom mennyit reszelhetek belőle.
Úgy látom a rosszmájú emberek egy egyszerű kérdéshez is idepofátlankodnak. Kedves 1-es képzeld el szabadon tartott kinti benti kutya annyit ás amennyit akar és betonon is jár. Persze mielőtt kérdeznél egyszerűbb lefikázni a másikat.
Van csiszolónk, képtelenség használni, nem engedi a kutyám... Szerencsére elkoptatja a séták alatt annyira, hogy nem kell reszelnem, csak a farkaskörmét. Meg ami nekem van csiszoló, elég gyengusz szerintem. >>
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!