Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit és milyen rendszerben...

Mit és milyen rendszerben adtok enni a kutyának?

Figyelt kérdés
jún. 5. 08:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
69%

A kiegyensúlyozott étrend azt jelenti, hogy a kutya életkorának, egészégügyi állapotának és egyéb igényeinek megfelelően táplálkozik. Nagyjából meg is lehet határozni, milyen makrókból és mikrókból mennyire van szükségük, nyilán ez egyedenként eltérő lehet. Az AAFCO irányszámai pl nagyon jók.

Nem kell, hogy minden állattartó szakértő legyen a témában, de alapvető dolgokkal legyen tisztában és egy minimum kielégítő étrenden tartsa az állatát. Különben minek van ugyebár....

jún. 5. 13:43
 22/32 anonim ***** válasza:
52%
20, gyereknek is így fõzöl? Csaknegy kis arzén van benne, az íze miatt?
jún. 5. 14:00
 23/32 anonim ***** válasza:
47%

21, igen, látod de itt úgy vannak vele, hogy nem érdeklik őket az állatok, mert a kutya fogyó eszköz.

Mondjuk én tökre értem, hogy valaki nem akar vagy tud makrókat számolni a kutyának, de a minimum az lenne, hogy akkor keressen valami olyan készterméket amiben minden megvan, meg ne adjunk neki mergező dolgokat.

jún. 5. 14:39
 24/32 anonim ***** válasza:
54%

"Az én kutyám tápot kap és konyhai húsos maradékot. 15 éves, és még benne van 1-2 év. Kinti kutya.

Az előző is ezt kapta. 15 évig élt,szintén kinti kutyaként.

Úgyhogy nagyon mérgező lehet...látom "

Nagyapám meg 40 év alkoholizmus és láncdohányzás mellett megérte a 80at.

De ettől még a nikotin és az alkohol méreg.

A különbség csak az, hogy a nagypapám egy döntésképes felnőtt volt, aki tudta mit csinál magával, te meg abuzálod a kutyád, ami nem is érti hogy mi van, meg nincs is más választása.

Az meg baromi beteg dolog, hogy neked ez vicces.

jún. 5. 15:19
 25/32 anonim ***** válasza:
77%

24!

Abuzálom a kutyát?? Komolyan? Mivel? Fejtsd már ki,kérlek!

A táppal? A hússal? Mivel?

Teljesen értelmetlen a válaszod.

jún. 5. 15:35
 26/32 anonim ***** válasza:
57%
Ami épp van itthon, amikor épp ráérek odalökni neki.
jún. 5. 15:35
 27/32 anonim ***** válasza:
29%

25,

Mondom, mergező dolgokat etetsz vele.

Másrészt az, hogy sose hagyták el a kertet elhanyagolásnak hangzik, ami szintén abúzus

jún. 5. 15:54
 28/32 anonim ***** válasza:
42%

27! Te komplett vagy? Direkt kötekedsz! Komolyan kutyázok, állandó sétával,tanítással,bandázással.

Szerintem takaríts a saját portádon!

jún. 5. 20:07
 29/32 anonim ***** válasza:
83%
Reggel és este kapnak, most épp Brit care bárányos tápot.
jún. 6. 10:40
 30/32 Maya Bunnyheart ***** válasza:
100%

BARF étrend szerint esznek, én állítom össze nekik, nem kész menüt kapnak.

Napi 1x esznek, este, ez így vált be, de néha délelőtt kapnak egy-egy kefirt/natúr joghurtot.

A fogyasztók: Bobi 5,5 éves borador (labrador és border collie keverék) 3 éve BARF-os. Csöpi 8 éves mudi keverék, 1 éve BARF-os.

jún. 6. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!