Mit és milyen rendszerben adtok enni a kutyának?
10-es:
Remélem csak viccelsz.
1. Az, hogy van nekik egy nagy udvaruk, nem jelenti azt, hogy le is tudják magukat mozgatni.
2. A legrosszabb amit tehetsz, ha folyamatosan váltogatod az étkezésüket. A kutyák táplálkozásában rendszer kell, a gyomruk nem olyan mint az emberé, hogy minden étkezéskor tud mást enni gond nélkül.
3. Sosem hagyunk ételt a kutya előtt, se egészségügyi szempontból (gyomorcsavarodás), sem képzési okokból.
"Aki nem táppal etet, azt lepontozzátok? :D"
Nem, csak azt, aki kiegyensúluozatlan étrendet ír.
Ha nincs elég tudásod, vagy energiád hogy rendes étrendet összerakni, akkor inkább vedd meg egyben.
1. Mielőtt még azt hinnéd… sosem zabálják tele magukat.
2. Igen, mozognak. Annyira, hogy még sosem híztak el.
3. Nem csak kajával lehet őket motiválni. Nekem nem a kaja miatt pitizik, mint ezek szerint a tiéd. Sokkal fontosabb számukra szeretgetés.
4. Ezzel a módszerrel mindig tovább éltek a kutyáink, mint az átlag életkoruk. Mert nem azon múlik, hogy egészséges, hogy mindenből a prémiumot kapja, vagy hogy mindenhova magaddal hurcibálod. Hanem, hogy kint lehet a szabadban. Annyit mozoghat, amennyit akar, és nem csak akkor, amikor én elviszem.
15, ez egy anoním oldal, franc se tudja melyiket írtad te.
De mondjuk az kiegyensúlyozatlan, aki csak konzeret, szalámit meg maradékot írt, de semmi szilárdat nem kap a kutya.
Az is gáz, ha konyhai maradékon él, mert az emberi emésztés más mint a kutyáé. Túl sok cukor, túl sok só és tuti túl sok gabona, csirkecsont, ami a bélbe szúródhat, kutyának mergező dolgok mint pl hagyma, fokhagyma ami kb minden magyar húsos receptben ott van.
19!
Az én kutyám tápot kap és konyhai húsos maradékot. 15 éves, és még benne van 1-2 év. Kinti kutya.
Az előző is ezt kapta. 15 évig élt,szintén kinti kutyaként.
Úgyhogy nagyon mérgező lehet...látom 😀.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!