Hogyan tudom lerövidíteni a kutyaséták idejét?
-Amikor 7 ra jartam dolgozni , 5 kor keltem.
-Amikor hajnal 4 re ertem haza a melobol akkor 4-5 ig voltunk lent es dobaltam a labdat.
Aztan voltam 2 evet gyeden akkor babaval voltam lent reggel, meg delutan a futtaton.
Most 8 ra jarok , 6 kor kelek. Fel 7-7:15 ig lent vagyunk.
Sose volt sugar dadym aki eltartson kutyam viszont 14 eve. 🤷♀️
Szerintem próbáld meg összekapcsolni valamivel. Hogyha meló miatt néha hajnalban megyünk, kiviszek magammal egy jó hosszú kávét. Ha reggel, akkor van egy bevált kutyafuttatós banda ahol másfél órát játszik, utána rendszerint k.o. lesz. Kicsit próbáld a kutyus szemével nézni világot. Neki ez a nap fénypontja. Sokkal többről van szó mint a pisi-kaki. Ez egy közös program/kaland minden alkalommal.
(Nem, nem vagyok sem milliomos, sem eltartott, sem sugár ez-az-amaz. )
14 éves kutyámmal napi 4-5x 20-30 perc a séta.
3 és fél évesen fogadtuk örökbe, akkor még úgy volt, hogy 3/4 6-kor keltem, 6-7-ig séta és közös futás suli előtt. Suli után(általában 14 órakor értem haza) ledobtam a táskát és egyből mentünk is, 2-3 órát, esőben is, ilyenkor a fél várost bejártuk, nagyon szeretett szimatolni. Utána lecke meg kis lazulás, aztán este 9-kor még egy fél órás kis kör, aztán tusolás és 10-kor fekvés.
Most munka alatt anyukám viszi le a blökit egyszer, előtte, utána, este meg ha szól, akkor éjjel(1-2-3 órakor) én viszem ki.
Ő ott volt nekem, amikor hirtelen majdnem mindenki magamra hagyott, én sem fogok lemondani róla, vigyázni fogok rá, amíg velem van, minden nehézséggel együtt imádom, hogy van nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!