Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szóval el kéne mennem 4 napra...

Szóval el kéne mennem 4 napra de nem vihetem a kutyámat és félek hogy egyedül lenne vagy akármi ilyesmi az etetését meg tudom oldani de nem fog vele játszani senki szóval valaki valami tanácsot tud adni?

Figyelt kérdés

máj. 25. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Panzió
máj. 25. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Kutyapanzió.
máj. 25. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
Ha ennyire a sziveden viseled (ami nagyon rendes töled!!! Ilyenek az igazi gazdik!) akkor ne menj sehova. Meghálálja ajd a kutyuskád!
máj. 25. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Az a törvény, hogy a kutyára legalább naponta egyszer rá kell néznie valakinek és az ő felelőssége, hogy a kutyával mi van, a kutya mit tesz. 4 napra nem hagyhatod felügyelet nélkül! Állatkínzás is, törvényellenes is, rohadt nagy felelőtlenség is és veszélyes is!
máj. 25. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Most mennyi érdemi foglalkozást kap egy nap? Szerintem az a legjobb, ha találsz olyan embert, akinek fizetsz és néhány órát foglalkozik a kutyáddal, kicseréli a vizét meg ad neki kaját vagy esetleg, ha vannak kutyás barátaid, akkor ők is elvihetnék magukhoz.

A panziókat nagyon nézd meg, rengeteg olyan van, ahol csak berakják a kutyákat egy kisebb udvarba és semmit sem foglalkoznak velük, ha pedig problémás, akkor kennelt kap, ha ugat, akkor meg kap egy ugatásgátló nyakörvet...

máj. 25. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
[link] vagy ez vagy kutya panzió.
máj. 26. 05:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress neki szittert mert négy napon át nem lehet egyedül, vagy add panzióba, ahová lehet, nem veszik be (ha pl nem megfelelően viselkedik más kutyákkal).
máj. 27. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!