Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden kölyökkutya bekattan...

Minden kölyökkutya bekattan először a nyakörvtől?

Figyelt kérdés
Az enyém futkosott, hátracsapta a füleit, mindenáron le akarta magáról szedni, még nyüszögött is nagy keservesen, pedig nem volt szoros vagy ilyesmi. Pár perc után levettem, másnap is rátettem, de ugyanez. Hogy szoktassam hozzá? Nagy testű kutya lesz.
2010. okt. 29. 11:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Adj neki jutalomfalatot mikor ráteszed, simogasd, h ne foglalkozzon vele. Az enyém is ezt csinálta az egyik, de megszokta. Ha ott van veled, tedd rá, hogy szokja.
2010. okt. 29. 11:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Jól mondta első, a lényeg, h jó élmények kötődjenek ahhoz, ha rajta van a nyakörv. Mindig kicsit többet legyen rajta, és mindig kapjon jutalomfalatkát, mikor ráteszed. Időnként leveheted, és újra ráteszed+ jutalomfalat. Megszokják mind idővel, hogy nyakörvük van, a lényeg, h nem kell a hisztijüknek bedőlni:)
2010. okt. 29. 11:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Kösz :D
2010. okt. 29. 11:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Milyen fajta?
2010. okt. 29. 12:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Én annó úgy csináltam, hogy minden étkezés előtt rátettem, és abban evett. Aztán egyre több ideig hagytam rajta kaja után.
2010. okt. 29. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha ilyen érzékeny, játszás és evés előtt tedd rá.
2010. okt. 29. 15:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nem érzelgősködtem. Ráraktam aztán csináltam a dolgom, egyszer csak abbahagyja a hisztit minden kutya.
2010. okt. 29. 17:10
 8/13 Lost.Star. ***** válasza:
az enyém elöször amikor rátettem a porázt meg se moccant nagyon utálta. de mostmár imádja leveszem a porázt a fogasról és tudja. de akkor is tudja ha csak annyit mondok megyünk :)
2010. okt. 29. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is épp ez van!! :D Ma tettem rá először a háomot. Kb. fél óráig tartott, amíg rátornáztam. Nem tetszett neki, végig rágta- lehet, h csak egy újfajta rágoójátéknak találja. Próbáltam eleterelni a figyelmét, de nem igazán érdekelték a játékok, inkább az, h rágja a hámot magán !
2010. okt. 29. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Az én kutyusomnak semmi gondja nem volt a nyakörvvel, rátettük, és ugyanúgy folytatta a nadrágszáraink cibálását xD A póráz már kicsit nehezebb feladat volt, de idővel kiderült, hogy egyszerübb, ha "ő sétáltat engem", ez annyiból áll, hogy én fogom a póráz egyik végét, a másikat meg ő viszi a szájában...kutyasuliban nem volt még... (cane corso, tied milyen?)
2010. okt. 29. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!