Mennyibe kerül egy labrador kölyökkutya a Gyöngyös Szépe Labikennel-nél?
Ezt a hirdetést az a tulaj rakta ki. És csak 35.000 Ft. Ha ilyen jól adja még mostanság is akkor tiszta királyság.
Voltam a honlapon is és törzskönyv meg minden megvan. Talán csak azért ilyen olcsó, mert nem versenyezik velük.
Hát én egész biztosan nem vennék innen kutyát. A hirdetésben szó sincs arról, hogy a kölyköknek is lenne törzskönyvük, chipjük, szóval valószínűleg nincs is, az is elég gáz, hogy 5 hónapos kölyköknek 2 oltása van csak meg, ezzel az életüket is veszélyeztette, de feltételezem szocializálva, utcára kivíve sem voltak. Számomra ez bőven kimeríti az egyszerű szaporító fogalmát.
Én a helyedben még gyűjtögetnék egy kicsit, 60-70 ezer forintért már tudsz törzskönyves(azaz fajtatiszta), egészséges(szűrt szülőkkel rendelkező) labradort venni.
60.000-70.000-ért sehol sem találtam. Egy személy írt vissza konkrétan. Náluk 100.000 egy kutya.
Aztán visszaírt egy másik csaj is.
Ezt írtam neki:
Tisztelt címzett!
Érdeklődnék fajtatiszta labrador kölyökről.
A közeljövőben szeretnék egy kölyköt.
Ő lenne az első kutyám. Úgy gondolom, és mások is ajánlották a labrador első kutyának.
A kutyának tökéletes helyet biztosítanék, ami egy hatalmas udvart tartalmaz. Valamint sok-sok törődést...
Szeretném megkérdezni milyen árban vannak?!
Várom mihamarabbi válaszát.
Üdvözlettel.: X Y
És ezt írta vissza:
"Kedves Tenyésztőtársaim"!
Ha bármilyen információt szeretnétek megtudni a kennelemről, kutyáimról (amik nem elérhetőek nyilvánosan), de ahogy látom leginkább a kölykök áráról, keressetek meg személyeteket felvállalva, mert ez így elég kispályás próbálkozás...
X
Mégis miért írt vissza ilyen modortalanul? Nem értek a kutyák árához, ezért valakitől meg kell kérdeznem. Nem fogok odamenni anélkül, hogy nem tudom mibe fáj a kutya. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!