Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 2 éves Rottweiler...

Van egy 2 éves Rottweiler kutyám telep őrzésére használom miért van az hogy az jön be tőle aki nem akar? Még csak ugatni sem akar miért van ez? Aki tud az segítsen.

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 10:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
evelin ez hogy jön a kérdéshez? nem a kérdésre válaszoltál mint ahogy ebben a kérdésben én sem de én már adtam 2 választ.
2010. nov. 1. 19:44
 32/35 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha a roti mellé haza vinnél (vagy a telepre) egy menhelyi kutyát? Nagybácsikámék menhelyről vitték a telepre a kutyákat (persze majdnem az egész napot a telepen töltik), és nagyon jól őriznek. :) Lehet a rotinak is az kéne, hogy legyen valaki mellette.. vagy.. ahogy az előzők is mondták, inkább vigyétek haza. :)
2010. nov. 1. 21:51
 33/35 anonim ***** válasza:
úgy jön a kérdéshez, hogy ha ezeket tudom jobban át tudom látni a dolgokat. és ez nagyon fontos. nem csak ész nélkül kell válasszolni. egyébként én is válasszoltam már 1-szer.(ha jól tudom 1-szer)
2010. nov. 5. 12:43
 34/35 anonim ***** válasza:

Egyébként én pénzért mutogatnám azt a kutyát...

"...az jön be tőle aki nem akar..."

Nos, én sem akarok bemenni, vajon hogy fog rá kényszeríteni???

Egyébként hasznos is, mert akinek rossz szándéka van, az be akar menni. De a kutya csak azt engedi be, aki nem akar bemenni...

Kérdező, te még azt sem tudod, hogy mit akarsz, a kutyádtól miért vársz el bármit is...?

Először a gondolataid és a fogalmazásod javítsd, aztán nevelgess másokat...

2010. nov. 5. 15:26
 35/35 anonim ***** válasza:
oncogito eszt nem igazán értem...
2010. nov. 13. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!