Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 2 éves Rottweiler...

Van egy 2 éves Rottweiler kutyám telep őrzésére használom miért van az hogy az jön be tőle aki nem akar? Még csak ugatni sem akar miért van ez? Aki tud az segítsen.

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 10:20
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
oncogito. szerintem te vagy a depis nem is kicsit de ez már rég le jött!!
2010. okt. 29. 17:19
 22/35 A kérdező kommentje:
Nem érted hogy velünk van kinn a telepen!
2010. okt. 29. 17:21
 23/35 anonim ***** válasza:

oncogito

mi az hogy nem érdekel az emberek lelkivilága?

ha jól tudom, akkor az állatok vannak értünk, nem pedig fordítva

egy kutyának az az otthona, amit a gazda akar

mintha múltkor azt írtad volna, hogy egy kutyát őrző védőzni kell vinni, különben nem tudja, hogy mit kell csinálni

a baromságaiddal magadat is megcáfolod, arról nem is beszélve, hogy legtöbb kommented nem a kérdésre válaszol, hiába van egy kevéske értelme

2010. okt. 29. 17:26
 24/35 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Milyen a telep? A kutya állandóan el van engedve? Vagy el van zárva és csak akkor van kiengedve, amikor őriznie, vagyis jeleznie kellene?

2010. okt. 29. 17:28
 25/35 A kérdező kommentje:
17:28 A kutyám az egész nap szabadon van nem szoktam megkötni soha van neki egy kennel ahová akkor megy be meg jön ki amikor csak akar
2010. okt. 29. 18:14
 26/35 anonim ***** válasza:

Lehet hogy tényleg az a baj hogy nem érzi magáénak / otthonának a telepeteket. Mert ha csak azóta van ilyen "gond" vele mióta kivitted. Akkor valami a helyell függhet össze.

Viszont nem oltás képpen de, 75-80 kiló egy Rottweilernek nem túl sok?!

2010. okt. 29. 19:30
 27/35 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van ez így, mert a területen nincs senki/semmi fontos számára. Ha például vele együtt járőrőznél éjszaka, akkor rögtön megváltozna, hisz egy számára fontos ember tartózkodik a területen. Ő az a fajta egyed, aki gazdiért tűzbe tenné a kezét is, de ha nincs ott (vagy a családja) oka fogyottá válik az őrzés. Otthonra kiváló házőrző, testőr ,de alkalmatlan telepőrzésre. Én javasolnám, hogy fogadj örökbe olyan kutyát aki erre alkalmas. Nem lesz könnyű dolgod, mert ilyen feladatra nem szívesen adnak örökbe kutyát. A rotit meg vidd haza, hisz szemmel láthatóan kötődik hozzátok, szeret benneteket.
2010. okt. 29. 20:14
 28/35 anonim ***** válasza:

Oncogito nem érzed mennyire szánalmas vagy? sokszor a saját írásodat cáfolod meg ahogy már írták is előttem. Mint már leírtam biztos nem a legjobb kutyatartója tette fel a kérdést, mert ha az lenne akkor nem kérdezett volna semmit. azért írt hogy segítsünk neki, nem azért hogy ahol érjük nyomjuk agyon!!

kérdezőnek!

a 75-80kg kicsit tényleg sok rotinak, ha tényleg annyi akkor vidd le a súlyát mert annyivel roti mozogni se bír!

ja és mindenképp a kiképzővel beszélj mint ahogy már írtam is! ő biztos tud majd neked segíteni!

2010. okt. 29. 20:22
 29/35 anonim ***** válasza:
Általában a rotik csak akkor őrzik-védik a területüket hogy ha szeretnek is ott lakni. (tapasztalatból tudom) Megmentettünk egyszer egy kb 7 éves rotit. Kivolt kötve,kivolt éheztetve,még vize sem volt. Elhoztuk onnan,és itt nálunk kb. 2 nap múlva úgy őrízte a házat mint egy vadállat.
2010. okt. 30. 08:40
 30/35 anonim ***** válasza:

Kdves kérdező!

Ez az első kutyád?

Ha nem akkor mennyi volt előtte?

És ha most is van akkor hány?

Előre is köszönöm a választ!

2010. nov. 1. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!