Van egy 2 éves Rottweiler kutyám telep őrzésére használom miért van az hogy az jön be tőle aki nem akar? Még csak ugatni sem akar miért van ez? Aki tud az segítsen.
oncogito
mi az hogy nem érdekel az emberek lelkivilága?
ha jól tudom, akkor az állatok vannak értünk, nem pedig fordítva
egy kutyának az az otthona, amit a gazda akar
mintha múltkor azt írtad volna, hogy egy kutyát őrző védőzni kell vinni, különben nem tudja, hogy mit kell csinálni
a baromságaiddal magadat is megcáfolod, arról nem is beszélve, hogy legtöbb kommented nem a kérdésre válaszol, hiába van egy kevéske értelme
Kedves kérdező!
Milyen a telep? A kutya állandóan el van engedve? Vagy el van zárva és csak akkor van kiengedve, amikor őriznie, vagyis jeleznie kellene?
Lehet hogy tényleg az a baj hogy nem érzi magáénak / otthonának a telepeteket. Mert ha csak azóta van ilyen "gond" vele mióta kivitted. Akkor valami a helyell függhet össze.
Viszont nem oltás képpen de, 75-80 kiló egy Rottweilernek nem túl sok?!
Oncogito nem érzed mennyire szánalmas vagy? sokszor a saját írásodat cáfolod meg ahogy már írták is előttem. Mint már leírtam biztos nem a legjobb kutyatartója tette fel a kérdést, mert ha az lenne akkor nem kérdezett volna semmit. azért írt hogy segítsünk neki, nem azért hogy ahol érjük nyomjuk agyon!!
kérdezőnek!
a 75-80kg kicsit tényleg sok rotinak, ha tényleg annyi akkor vidd le a súlyát mert annyivel roti mozogni se bír!
ja és mindenképp a kiképzővel beszélj mint ahogy már írtam is! ő biztos tud majd neked segíteni!
Kdves kérdező!
Ez az első kutyád?
Ha nem akkor mennyi volt előtte?
És ha most is van akkor hány?
Előre is köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!