Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 éve (!!!) menhelyen elő...

10 éve (!!!) menhelyen elő kutyusba szerettem bele. Kb 12-13 évesre saccolják. Semmi betegsége elvileg (:)) nincsen, Ti be mernétek vállalni?

Figyelt kérdés
Tíz alkalmas látogatást kötöttek ki, ez oké, utána eljönnének havi egyszer három hónapig, oké. Gondolom a sok év miatt. Remélem nincs rejtett betegsége. Lehet vajon egy tíz plusszos keverékkel még sokat sétálni és virgonckodni? Nem tűnik lomhának de természetesen nem munka kutyát keresek szóval normális mozgásra gondolok, nehéz elhinni hogy tényleg tíz évig hordták jobbra balra és nem csak a kennelben vegetált, hihetetlen boldogság van benne ha meglát. Kicsit félek hogy beleszerettem elhozom és egy éven belül itt hagy, vajon mennyit élhet, vajon mire kellene figyelni? Hosszú lett tudom!

2024. máj. 21. 15:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
65%
Kezdem azt hinni, hogy a menhelyeken nem is igazán akarják gazdásítani a kutyákat...
2024. máj. 25. 12:07
 22/28 anonim válasza:
100%
Az idős kutyák csodásak, és még van bennük tűz, csak fel kell spanolni őket kicsit. Egy kutya elvesztése mindig megviseli az embert, én a héten szintén elköszöntem egy menhelyi kutyustól önkéntesként. Az a sok szeretet és élmény, amit együtt szereztek majd átsegÍt majd. A tudat pedig, hogy széppé tetted egy rossz sorsú kutya utolsó néhány évét, az szerintem leÍrhatatlan. Hajrá!
2024. júl. 6. 12:42
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Örül amikor meglát? Hiszen sétálsz vele, nincs a " ketrecébe " - kennelbe.

Elvinném, ideiglenesen. A maradék idejét kicsit több szabadsággal telne.

Ha esetleg beteg lenne, a dokit KIFAGGATNI mik a kutyus esélyei?? Gyógyítási költség. (( megcsinálták azt macska esetében, tudta a doki hogy nem sok az esély... Megműtötte. a kuncsaft kifizette, és a macsek elment a másik világba. lehúzta anyagilag )).

" nem csodálom, hogy 10 éve menhelyen él... ezek a feltételek kissé... túlzás..."

Úgy gondolom valami " árnyoldalakat " ismersz...

Elhoztad a kutyát? Vagy netán másikat??

aug. 18. 11:25
 24/28 anonim ***** válasza:
Ezeket az "állatmenhely"-eket fel kellene jelenteni állatkínzásért.
aug. 19. 11:18
 25/28 anonim ***** válasza:
40%

" Ezeket az "állatmenhely"-eket fel kellene jelenteni állatkínzásért. "

Van benne valami, nem ártana... Csakhogy találnak ügyvédet, aki melléjük áll.

Mikor a zártkertet vettük, az összes hely veteményes volt. Ha lett volna kutya, mindent összetapos... Futóláncon lett volna. Kb 5 m. A helyi állatmenhelyről hoztunk volna. Ízekre szedtek, mert állatkínzó vagyok!! Kiderítettem, a kennel - ketrec amibe egész napjukat töltik, 2,5 m X 3 m...

Én voltam kiakadva... mert egy ilyenbe még kevesebb a mozgási lehetősége...

aug. 20. 07:24
 26/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk én elgondolkoznék rajta, hogy miért van 10 éve menhelyen, miért nem vállalta eddig senki, de te tudod.
aug. 20. 10:40
 27/28 A kérdező kommentje:
Elhoztam :)
aug. 20. 18:54
 28/28 A kérdező kommentje:
Most már két hónapja boldogítjuk egymást, nagyon szeretem, nem bántam meg, de a mozgás igénye nagyon minimális, szépen szoktatom, nem szeretném túlterhelni. Nem bántam meg, de ha esetleg menhelyes bárhonnan olvassa... Ne tegyétek ennyire komplikálttá az idős kutyusok örökbe adását, teljesen felesleges és nagyon elriasztó. Ezt persze én is visszajeleztema konkrét menhely számára ezt általánosságban írtam. Mindenkinek köszönöm a segítséget!
aug. 20. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!