10 éve (!!!) menhelyen elő kutyusba szerettem bele. Kb 12-13 évesre saccolják. Semmi betegsége elvileg (:)) nincsen, Ti be mernétek vállalni?
Figyelt kérdés
Tíz alkalmas látogatást kötöttek ki, ez oké, utána eljönnének havi egyszer három hónapig, oké. Gondolom a sok év miatt. Remélem nincs rejtett betegsége. Lehet vajon egy tíz plusszos keverékkel még sokat sétálni és virgonckodni? Nem tűnik lomhának de természetesen nem munka kutyát keresek szóval normális mozgásra gondolok, nehéz elhinni hogy tényleg tíz évig hordták jobbra balra és nem csak a kennelben vegetált, hihetetlen boldogság van benne ha meglát. Kicsit félek hogy beleszerettem elhozom és egy éven belül itt hagy, vajon mennyit élhet, vajon mire kellene figyelni? Hosszú lett tudom!máj. 21. 15:17
11/28 anonim válasza:
Akkor hoznám el ha anyagilag nem vágna földhöz egy esetleges orvosi kezelés, illetve az esetleges késöbbi gyógyszerei. Illetve nem okozna gondot egy műtét költsége. Mi egy évben átlagban háromszor járunk úgy, hogy toklász megy a kutya lábába, tályog nő a nyakán, stb... Ilyenkor 80-150k elmegy a kutyára 1-2 nap alatt.
12/28 anonim válasza:
#11 erdemes lenne biztositast kotnod
13/28 anonim válasza:
Ha elég erős vagy hozzá lelkileg, hogy elfogadd, talán 1-2 év jut nektek csak és utána el kell engedned, akkor hozd el. Fel kell erre készülni, de nem tudhatod, ha kisebb testű meg persze egészséges, akkor még akár 5-6 évig is veled lehet. Egy alapból betegnél vagy nagy kutyánál ez sajnos nem valószínű.
15/28 anonim válasza:
Ha anyagilag meg tudod oldani, (tehát van pénzed kifizetni drágább orvosi kezeléseket) akkor természetesen igen! A menhelyi kutyák hihetetlen hálásak tudnak lenni. De ahhoz el kell fogadtatnod, hogy lehet, már csak nem sok ideig lesz Veled. Én is idős menhelyi kutyát fogadtam örökbe, egy percét sem bántam meg, csodálatos volt!
16/28 anonim válasza:
A szívedre hallgass! Lehet még néhány szép évetek. Ha eleve kutyatartásban gondolkozol, valamennyi tartalékod biztos van rá. Hozd el, szegényt!
17/28 anonim válasza:
12: nem sokra mész vele. A második kifizetés után bontja a biztosító a szerződést, és feketelistáz. Arról nem beszélve, hogy emeli a díjat is. Ha sikerül másikat találni, az is ugyan úgy fog eljárni. Egy beteges előéletű kutyát nem is fognak biztosítani. Öreg kutyát meg pláne nem.... A biztosítóknak csak addig vagy jó, amíg nem lesz beteg a kutya.
18/28 anonim válasza:
Nagynéném yorkie-ja 17 évesen ment el, a mi kis pulink majdnem 16 évesen. Persze az utolsó években már volt látás, hallásprobléma, de egyébként boldogok voltak, jöttek-mentek, élvezték a simogatást. Majd egy nap békésen elaludtak örökre.
19/28 anonim válasza:
fuu, ezeken a menhelyeken a dolgozók nagyon ráérnek
20/28 anonim válasza:
nem csodálom, hogy 10 éve menhelyen él... ezek a feltételek kissé... túlzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!