Hogyan tudnék kutyázni ha nincs kutyám?
Otthon lakom, a szüleim nem engedik a kutya tartást, és isemerősi körökben sincs senkinek kutyája.
Egyszer voltam menhelyen önkénteskedni, de nem igazán tudtak munkát adni, többet nem is hívtak, egy másik helyen meg ki is írták hogy betelt az önkéntesek száma. De többen is meséltek hasonlókat, illetve sok rossz tapasztalatot hallok úgy alapvetően a menhelyekkel kapcsolatban, szóval ez nagyjából kiesik.
De más opció nem jut eszembe, ezért talán majd megpróbálok más menhelyet keresni, hátha csak pont kifogtam az előbbieket.
Szóval, van ötletetek?
Feladhatsz hirdetést, hogy kutyasétáltatást vállalsz.
És pénzed is lesz.
Nálunk kutya menhelyen minden nap el lehet vinni őket sétáltatni ingyen, természetesen.
En is ezert jarok oda,mert mashogy nem tudok kutyazni😄
Szerintem próbálkozz tovább a menhelyeken. A meghirdetett sétáltatónapokon tényleg sokan tudnak lenni, főleg ha jó az idő, de a hét többi napján általában elkél a segítség. Legyél sokkal kitartóbb, ne add fel egy alkalom után, beszélj azokkal a kollégákkal, akiknek úgy látod, hogy van egy kis beleszólásuk a dolgokba, hogy mennél más napokon is.
Ha 14-16 év alatt vagy, akkor viszont ne csodálkozz, mert senki sem akar (vagy csak nagyon kevesen) egy gyerekért felelőséget vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!