11/13 anonim válasza:
Nem láttál még aktív fajtát, az látszik. De akkor gyere át, és sétáltatsd napi 5 órát, majd túrázz vele mire elfárad 😉 ehelyett van egy nagy másfél órás séta, rohangászas, mellette játék és tréning. Ja, tényleg nincs kapcsolat köztünk, azért van most is a lábamnál 😂😂 A futópad meg remekül lefárasztja. Királyi élete van, csak nem vagyok belegyógyulva a kutyám sggébe mint ahogy itt páran. Van életem rajta kívül is. Ha neked nincs, ne irigykedj, hanem cselekedj és szerezz személyiséget azon kívül hogy te napi 26 órát kutyázol.
12/13 anonim válasza:
Láttam már aktív fajtát. Nem is egyet ismerek. Egyikük sem futópadon fárasztja. Aki aktív fajtát vállal be, az igenis menjen le vele sportolni nap mint nap! Cesar Millan agymenése volt a futópad és sajnos azóta is nagyon sok laikus átvette a műsorból. Egyetlen kiképző sem ajánlja a futópadot.
13/13 anonim válasza:
Plusz majd amikor 10 éves korában el kell altatni, mert annyira tropára megy az ízülete a futópad miatt, akkor majd gondolkozz el azon, amit mondtam. A futópad olyan, mintha betonon, emelkedőn kilométereket futtatnád megállás nélkül. Ezt még az ember ízületei sem bírják, nemhogy egy kutyáé!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!