Miért ilyen agresszív a dobermannunk?
Figyelt kérdés
Úgy szét szedte a garázs előtt álló autónkat, hogy az majdnem kigyulladt és felrobbant. Én fékeztem le a tüzet.máj. 13. 20:09
1/10 A kérdező kommentje:
A kocsi totàlkàros lett
máj. 13. 20:09
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem volt lefárasztva. Foglalkoztok vele eleget? A dobermann (ha jól tudom) alapjában véve nem egy agresszív kutya.
3/10 anonim válasza:
Mert nem tudtok vele bánni.Nektek tacskó való.
5/10 anonim válasza:
Honnan van?
Mennyi idős? Mennyit foglalkoztok vele?
Elsőre ennyit.
6/10 anonim válasza:
Valószínűleg patkány vagy nyest bújt a kocsiba.
Majdnem 100%.
7/10 anonim válasza:
Dobermann munka kutya ha nincs fárasztva rombol!!
9/10 anonim válasza:
Mennyit és hányszor sétáltok vele egy nap? Mentális fárasztással (pl. trükkök tanulása és elvégzése, logikai játékok, szimatkövetés) mennyi időt töltötök vele?
Nekem is úgy hangzik, hogy unatkozik, és azért foglalta el magát. A nyestes tipp sem hülyeség, amit előttem írtak.
10/10 anonim válasza:
Hagyjuk már... Ne trollkodj... Ha unatkozol vegyél mosómedvét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!