Van egy 5éves pincsim és kaptam egy westit 1éves lett és azóta verekednek gondoltam arra hogy kiheréltetjük de mejiket? A westit azt pároztatni akarjuk de lehet valamit csinálni hogy ne verekedjenek?
Figyelt kérdés
van valami ami hat rájuk ha rájukszólunk ugyan úgy verekednek tovább ránk se fütyülnek de a végen meg is sérülhetnek ezért lécci irj ha tudsz erre valamit vagy szerinted melyiket heráétessük ki?2009. jan. 5. 17:47
1/7 anonim válasza:
Mindenképpen ivartalanítás szükséges, méghozzá mindkét kutyánál. A pároztatást hagyd a tenyésztőkre, így is rengeteg felesleges kutya születik, nézd meg akármelyik menhely honlapját. Az meg, hogy már megvannak a kölykökre a jelentkezők esetleg semmit se számít. Egyrész visszamondhatják, másrészt nem tudhatod mennyire korrekt emberek, harmadrészt majd ők is szaporítják tovább és persze ők is keresnek rendes gazdikat. Ne vegyél részt ebben a nagyon káros és rengeteg kutya szenvedését elindító dologban.
2/7 anonim válasza:
mindenképpen ki kell hereltetni az egyiket, es a kerdesbol kovetkezik h a pincsit. Addig is probald meg kulonvalasztani valahogy es probald meg azt h ha verekedenek akkor utana egybol buntesd meg valamivel.
3/7 anonim válasza:
A különválasztás nem megoldás hosszú távon, mert csak húzzák magukat mindketten, aztán később sokkal nehezebb összeengedni őket. Az ilyen kis görcs kutyusoknál eleve adott hogy agresszívkednek ha kell ha nem. Nincs szükségük herére:) Ez a műtét kb fél óra, teljesen rutin eljárás és utána kb 10nap "gallér" viselés után semmi gond nem lesz. Amúgy rangsorvita a verekedés alapja, tetőzve azzal, hogy nem tekintik főnöküknek a gazdájukat.
4/7 anonim válasza:
Én is pont ilyen gonddal küszködök, csak az én ebeim 10x nagyobbak. Valószínűleg nálunk is ivartalanítás lesz a vége, csakhát nem biztos, hogy megoldja a problémát.
5/7 anonim válasza:
Utolsó kommentelőnek üzenem, hogy két kannál nagyon sokat javít a dolgon az ivartalanítás. Kutyákkal dolgozom, szóval hidd el, nagyon is érdemes megtenni ezt a lépést.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat!:)
2009. jan. 6. 14:25
7/7 anonim válasza:
Szia!
mindenképpen ivartalanítás, mindkét kutyánál és ha még mindig verekednek akkor hagyni kell Őket hogy lerendezzék, különben sosem lesz vége. Kis kutyák kis fogakkal nagy szőrrel....csak nem lesz nagy baj. Viszont ha sokáig nem alakul ki a rangsor egyre veszélyesebb lesz a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!