A két macskám fújnak egymásra, nem akarom hogy verekedjenek, mit tegyek?
köszi csak aggódtam mert az öreg macska miatt már kellett elvinni egy macskát de remélem akkor kibékülnek
U.I.:a régi elüldözött macskát nem ismertem, csak az új macska az enyém, az idős macska meg idősebb mint én
Néhány napba biztos beletelik amig megszokják egymást. Mivel már elég idős a nagymacska, ezért lehet, hogy 1-2 hétbe is.
Én az egy éves cicámat szoktattam össze egy hat hetes cicával. Nekik olyan 3-4 nap kellett.
Néha úgy nekiment a nagymacska a kicsinek, hogy az csak úgy visított. Folytotn szétszedtem őket, mert rossz volt nézni, és féltettem a kicsit. Aztán egyszer nem szedtem őket szét, csak megnéztem közelebbről, és kiderült hogy még csak a karmait sem tolta ki a nagymacska, vigyázott a picire. :)
szia
nekem egy 4 éves kandúr és egy pár hónapos kis csajszi van. már úgy 2 hónapja megvan a kicsi, ugyanez volt kb. mint veled. a nagy egyszerűen nem bírta elviselni a kicsi közelségét, ha egy méterre közelített már morgott meg fújt. most éppen egymást nyalják, mert elfáradtak a cipőfűző-kötélhúzásban:) szóval türelem, én is azt hittem, nem fognak kijönni, most meg imádják egymást:)
és hagy őket nyugodtan verekedni, már amíg nem vér folyik, lerendezik ők, nem tudod sajnos ezt a folyamatot felgyorsítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!