Kicsit kövér a kutyám! Hogy fogyasszam le?
Figyelt kérdés
egy menhelyi közepes testű kutyusról van szó.egyszerűen nemértem hogy hízhatott el..igaz nemvészes de akkoris látszik , hogy kicsit duci. csont soványan hoztam el a menhelyről.. de komolyan mondom nem adtam neki sokat enni..bár tápot még életébe nemlátott..általában adok neki reggel konzervet(a negyedét) meg este egy kis halat. 2-3 naponta adok neki gyümölcsöt. heti egyszer van egy olyan nap , amikor nemkap semmit enni, csak vizet(azt hallottam hogy ez jó a kutyának azért csináltam így a kezdetektől) tehát nemértem hogy hízott meg. naponta 4-5x leviszem sétálni..futkározik meg minden. de kigömbölyödött:S:Dhogy fogyaszthatnám le viszonylag gyorsan? szerintem olyan 2-3 kilót kéne neki fogyni2010. okt. 28. 12:18
11/11 A kérdező kommentje:
leírtam , hogy milyen kaját szoktam neki adni.konzerv(Acana)
Ebből nem sokat adok neki. kb 4 evőkanállal kimerek neki és akkor az a reggelije. este pedig halat kap amit megszoktam neki sütni. ebből is egy normális adagot kap csak. 2-3 naponta szoktam neki adni gyümölcsöt vagy zöldséget. pl: körte vagy káposzta..barack, narancs, paprika.. ezeket imádja és szüksége is van rá.
2010. okt. 29. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!