Szombaton megyek a bolognese kiskutyámért. Miket vegyek neki?
Figyelt kérdés
azt tudom,hogy kell neki :
-Két tálacska a víznek meg a kajának
- egy ágyikó ,ilyenre gondoltam ( [link] persze más színben,de elég valószínű hogy az ágyamban fog aludni majd.
- szeretnék neki egy táskát amiben tudom magammal vinni,és mielőtt megköveznétek,nem,nem olyat amiben alig kap levegőt hanem olyat ami elég nagy belülről és megy neki sok levegő pl: [link] csak kicsit nagyobban
- szerintetek vegyek neki ruhát? gondolok itt valami pulcsira hogy télen ne fázzon,nem fogok bohócot csinálni belőle. Linkeljetek légyszi olyanokat amik szerintetek jók
2010. okt. 28. 11:41
11/12 A kérdező kommentje:
Van egy nagyon szép Tosa inu lányom:)
És egy shih-tzu kisfiam:D
2010. okt. 28. 16:11
12/12 anonim válasza:
aha:D Hát erről a Tosa inuról még nem is hallottam,de jó nagy kutya!:P Csak nem fogja bántani a kis bologneset... A shi tzu-val jól ellesznek sztem,az is kistestü!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!