Mit kellene tenni, ha legközelebb is találkozunk ugyanezzel a kutyával?
sajnos már próbáltuk, hogy el voltak engedve, azóta tudjuk, hogy nem jó az... nem tudom, hogy meddig kellett volna őket hagyni verekedni, de mivel mindkettő kan, és mindkettő azonos méretű, én valahogy nem szeretem azt a megoldást, hogy öljék egymást, amíg tudják.. mégha nem is ölné meg az egyik a másikat, de egyikünknek sem hiányzik szerintem, hogy a kutyénkat tépett füllel, felszakadt bőrrel kelljen orvoshoz vinni.
Ami nekem nagyon fura, hogy azt még csakcsak elhiszem, ha egy kutya egy másik, egyedül levő kutyára támad, de ha ott van két ember, akkor hogy meri ezt megtenni? Amúgy én is azt hiszem, hogy a területét próbálja védeni, de hát az egész park nem lehet az ő területe. A kavicsos flakon jó lenne, csak hát azt állandóan magammal cipelni... több kiló lehet, bár lehet, hogy egy fél literes üdítőspalackba teszek kavicsokat, az talán annyira nem nehéz. köszönöm az ötleteket.
Vegyél elektromos kutyariasztót.Megnyomod rajta a gombot és kiad egy olyan hangot,hogy a legvadabb kutya is földre fekszik ijedtében.Persze csak ha eredetit veszel.
Egyébként meg szerintem is érdemes lenne inkább összeengedni őket.Ha más kutyát nem bánt,akkor a tiéddel is lerendeznék a dominancia kérdést fél perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!