Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Border Collie fülragasztása,...

Border Collie fülragasztása, mivel, hogyan?

Figyelt kérdés

Nem sokára lesz egy border kölyköm, nagyon szeretném, ha állnának a fülei, viszont a szüleit elnézve nem sűrűn fog. Utána néztem a ragasztásnak és találtam egy kötözős módszert amivel nem kell teljesen körbe tekerni, esetleg forgalmaznak olyan ragasztókat ami állat barát? Illetve ha nem támasztom neki porcerősítőtől megerősödhet, vagy genetikailag semmi esély rá?

Nem kérek a fel álló fül perverzió, meg hagyd a fülét véleményekből! Várok tapasztalatokat is esetleg akár más fajtákkal kapcsolatban is (a cél nem feltétlen a teljesen álló csak nem szeretném ha a buksijára tapadna)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2024. ápr. 25. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"A borderek 90%-a ilyen. Ha álló fülű ebet szeretnél, akkor lehet jobb lenne más fajtát nézni."

nem igaz, pont fordítva, a lógó a ritkább. Az aussienál lógós.

2024. aug. 1. 17:56
 12/12 A kérdező kommentje:

"A borderek 90%-a ilyen. Ha álló fülű ebet szeretnél, akkor lehet jobb lenne más fajtát nézni."

"nem igaz, pont fordítva, a lógó a ritkább. Az aussienál lógós."

Úgy tudom a bordereknél mind a 4 fajta fül elofordul, genetikán alapszik, már csak azért is, mert az alomtesója, aki szintén nálunk van, neki teljesen másképp áll a füle. Sőt legalább 3 hónapig teljesen lelapult a fejéhez, most kezdett el félállású lenni neki is. Az én kutyusomnak mostanában fel-fel csuklik teljesen állóba, ha úgy adódik. Most hullanak a fogai így még nem kötöttem neki.

Itt egy kép róla milyenek a fülei:

[link]

2024. aug. 2. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!