Hogyan ragasszam a kutyám fülét?
Mennyi idős korig lehet elkezdeni?
Egy sheltie kölyök kutyám van és szeretném ha fél kajla lenne a füle. Hogyan kell?
Csinálhatsz vele bármit, ha a génjeiben benne van a hibás fültartás.
Amikor elkezdődött a sanciknál is a fül nem vágása, nagyon sok ismerősöm leragasztotta, középnél pénzt ragasztott az aljára, hogy szépen lelógjon a fül. Amelyiknek papír vastagságú füle volt, semmit nem használt. úgy állt utána, ahogy akart, csak éppen nem az elvárt módon.
Van, aki csökkenti kölyöknél a kálcium bevitelt és nem ad porerősítőt. Egyik sem sokat ér.
1#
1: Mert jobban tetszik
2: Nem elég erős a porc hogy teljesen áljon és elég rosszul néz ki.
3: Mivel tenyésztési célból is vettem ezért így nem maradhat a füle és ha úgy is ragasztani kell akkor már inkább fél kajlára ragasztanám
Szerintem se tudsz mit kezdeni vele.
Sőt,ha genetika akkor valoszinuleg a kicsiknél is fellép majd.
5#
Azért nem áll a füle mert most cserélte a fogait ami miatt kevesebb kálcium jutott a füléhez. De nem szeretném ha megszokná így inkámm leragasztanám
7#
Nem genetika. Egyik felmenőjének sem ilyen a füle
Ez genetika. Nem tudod megváltoztatni. Tenyésztésre jó genetikájú állat való, nem olyan, amelyiket külsőleg formálnak hogy jó legyen, mivel a genetikáját adja tovább! Ha nem alkalmas a tenyésztésre, akkor ne kezdj vele semmit külső hatásokkal, mert az csak a külsejét változtathatja (de nem biztos hogy változna), a genetikáját nem.
Nem tudom hogy ennél a fajtánál meg van e határozva, hogy a fülnek mennyire lehet milyennek lennie, de ha kiesik a meghatározásból, akkor nem tenyésztésre való.
Jesszus, már a tenyésztőkben se lehet megbízni.. és neked kéne a legjobban tudnod, hogy a génjeit adja tovább, ergo a hibás fül ott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!