Hogyan ragasszam a kutyám fülét?
Mennyi idős korig lehet elkezdeni?
Egy sheltie kölyök kutyám van és szeretném ha fél kajla lenne a füle. Hogyan kell?
39#
Képzeld el hiába tökéletes a vérvonal lehet hogy pl. nem áll fel egyből a kutya füle és inkább ragaszják minthogy a későbbiekben rosszul álljon
szerintem sheltie facebook csoportokban érdeklődj, mert látod itt a sok fotelszagértő szétolt a semmiért is
béka segge alatti színvonal
44#
Mint már egyszer leírtam mi van akkor ha fogváltás miatt konyul le? Az álltalában vissza áll. De sokan nem kockáztatnak így inkább felragasztják. Nem értem mi ezzel a probléma.
Egy sheltienek visszabicsakló füle kell, hogy legyen, az álló fül hiba, a felemást meg mégjobban nem díjazzák a kiállításokon...
A fültartáson valóban lehet ragasztással változtatni, sajnos sok fajta tenyésztőinek élnie is kell ezzel a lehetőséggel.
Itt egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=1M-RO1vPf8k
51#
Igen viszem tenyészszemlére, ez alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!