5-6 hónapos, és 1 éves kan kutya ivartalanítás?
Most a héten viszem a 2 kan kutyámat ivartalanítani.
Pár hónapja fogadtam örökbe őket, most Értünk az oltások végére 😊
Arra lennék kíváncsi, hogy mire figyeljek ivartalanítás után?
Ők kinti kutyák, gondolom most jót tesz nekik ha itt lesznek bent velünk pár napig ?! Amit nem tudom hogy hogy fognak viselni, mert ahogy behozom őket a házba nagyon rosszul viseli őket.., kaparják az ajtót és szószerint visítanak hogy engedjem ki.
Az egyik 5-6 hónapos
Másik 1 éves múlt
Azt is olvastam hogy nem lehet ilyen fiatal kutyát ivartalanítani, de azt is hogy ilyenkor jó. Úgyhogy nem tudom
Én jeleztem hogy mennyi idős, de az orvos kicsit mással volt elfoglalva lehet meg se hallotta, csak én messzire viszem őket ivartalanításra nem a közel be, mert a közelben lévő állatorvosról nincs jó tapasztalatom☹️
Biztonság kedvéért felhívtam mégegyszer az állatorvost, azt mondta vigyem nyugodtan🙂
Az állatorvos a 3 hónapos kutyát is ivartalanítja, itt nem ez a probléma. Hanem a hormonok kellenek a megfelelő fejlődéshez, ehhez pedig kell az ivarérettség.
Tetszik nem tetszik, ez van.
Műtét után nem fogják kaparni az ajtót hidd el, pár napig leginkább feküdni fognak.
Meleg pokróc legyen lent nekik mindenképpen,mert mikor ébredeznek akkor fáznak.
enni inni csak ha már teljesen tiszták,mert félre nyelhetnek míg nem teljesen tisztultak ki az altatásból.
nyilván műtét előtt nincs kaja.
#6 Tegnap volt az ivartalanítás, 2 órát aludtak bent, és hidd el, kaparták az ajtót hogy engedjem ki őket😊
Nem szeretnek bent lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!