Ivartalanitas utan meddig legyen bent a kutya?
Szuka husky ket napja lett ivartalanitva, azota bent alszik, szepen gyogyul a sebe szerencsere jol viseli mintha kutya baja lenne. Viszont hiaba a nagy bunda nem merjuk kint hagyni ejszakara mert ugyebar vegig lett borotvalva a hasa nem akarjuk hogy felfazzon, ejszaka meg 9-10 fokok vannak.
Mit gondoltok?
Ha csak most engeditek a lakásba, akkor nem tudom, kérdezzétek meg a dokit.
Az nem járható út,hogy kinti-benti kutya legyen, és eldönti ő,hol akar aludni? Most abszolút nem beleszólni szeretnék abba, ki hogyan és mire tartja a kutyáját, hanem mivel szerintem csodálatos kis lények, magától érezni fogja, mikor jobb neki még a melegben/sterilebb környezetben, és mikor jó neki már kint a szabadban. persze a "veszélye" megvan hogy mindig bentre szokik estére... :)
Szóval, szerintem ha kint maradna éjszakára magától, esetleg nyitott ajtóval/ garázzsal(?), hogy be tudjon menni ha fázik, akkor nem lesz gond, mínuszok már nincsenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!