Mit lehet tenni, ha kutya sétàltatàs alatt ránk támad egy kutya, mert a gazdài nem csukjàk be a kaput?
Figyelt kérdés
Épp nyugisan, a jó időt élvezve sétàltunk a kutyàmmal szamojéd, poràzon, szàjkosàr nélkül) amikor az egyik hàzból rànk rontott egy staffordshire terrier. Az én kutyàm nagyon megijedt, menekült volna, de mivel én lefagytam a póráz miatt nem tudott elfutni. Egy kisebb sérüléssel megúszta a fülén, mert ahogy ordibàltam az idegességtől a másik kutya végül visszahàtràlt. A gazdái meg az udvarból nézték végig. Mondanom sem kell, nekik is odakiabàltam minden szépet... Az ő válaszuk meg csak annyi volt, hogy szájkosàr kellene a kutyàmra... Persze, hogy még megvédeni se tudja magát ilyen helyzetben. Felháborítónak tartom ezt, lehet az ilyen emberekkel valamit kezdeni?2024. ápr. 7. 13:59
11/11 anonim válasza:
Bors spray.
Azt sajnálom,hogy nem vettem előbb!! Akkor letudtam volna fújni a német juhászt aki megtámadott minket poraz és szajkosar nélkül full agresszív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!