Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek tacskója van az mivel...

Akinek tacskója van az mivel szoktatja le az ásásról és a kaparásról?

Figyelt kérdés
Illetve a kertbe való kakálásról

ápr. 2. 17:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Különben tacskónál nincs édesebb, élénk, okos, ragaszkodó, bátor es nagyon ragaszkodó
ápr. 3. 05:41
 32/37 anonim válasza:
100%
Egyetértek az előttem lévőkkel, a tacskónak alap tulajdonsága az ásás, mert vadászkutya. Erről nem fogod tudni leszoktatni , semmivel sem. A kakilással ,pedig csak annyit tudsz csinálni , hogy napi 2× sétáltatod, mint a szobakutyákat
ápr. 3. 08:06
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
De nem sétáltatja , nem is értem hogy gondolja
ápr. 3. 08:28
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Mégis hova kellene kakálnia, ha nem viszed sétálni?

Most fogod vinni, mert jó idő van. És ha majd beköszönt a hideg idő, akkor mi lesz? Nem fogod vinni, és esetleg kint is marad a kertben?

Mi a bajod a kutyaiskolával? Ott elsősorban téged tanítanak, hogy te hogy bánj a kutyával. Kezdő vagy, így pláne kéne a helyes útmutatás.

Én is inkább azt javasolnám, hogy keressetek új otthont a kutyusnak, mindenki érdekében. A tacsi cuki és okos, viszont egy igazi jellem, nem ajánlom kezdőknek. Makacs, akaratos, és bizony elegendő lefárasztás hiányában ás és rombol (mint bármelyik kutya)

ápr. 3. 08:56
 35/37 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen egyetértek az előttem íróval , ha nem viszi sétálni akkor mit vár hova kakiljon ?

9 hónapos a kutya , szép idő van , itt az ideje megtanítani sétálni és foglalkozni ezzel a kutyával mert ha nincs vele foglalkozva unatkozik és akkor keres magának elfoglaltságot ez pedig az ásás

ápr. 3. 09:26
 36/37 anonim ***** válasza:
94%
Oltásai sincsenek?
ápr. 3. 17:45
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lakásban van tacsi jellegű, menhelyről, amikor kimegyünk sétálni, hagyom, hogy pockozzon, ásson, hazamegyünk, tappancsfürdetés és pihen.
ápr. 4. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!