Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek tacskója van az mivel...

Akinek tacskója van az mivel szoktatja le az ásásról és a kaparásról?

Figyelt kérdés
Illetve a kertbe való kakálásról

ápr. 2. 17:38
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
tudod mikor viszem oda
ápr. 2. 20:09
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvan soha, ahogy a tobbi se lesz meg, amit kerdeztem.

Aki eddig jut, hogy egy 9 honapos kutyara nyakorvet tesz es ez a teljesitmeny, attol sokat nem lehet varni.

Rohadt elkeserito.

ápr. 2. 20:10
 23/37 anonim ***** válasza:
15%

Hagyjuk már ezt a "25 fokban is a takaró alatt a helye" dumát. Rohadtul nem egészséges ez.

22 éves voltam mikor hozzám került egy 6 hónapos tacskó, jelenleg 41 éves vagyok és még mindig velem van. Sosem volt benti kutya, kivéve amikor télen fagyott. Akkor bejöhetett.

Egyszer volt 14 évesen szívférges mert az állatorvos azt mondta felesleges szívféreg ellen védeni. De kapott időben kezelést és túlélte. Azon kívül kutya baja nem volt. Boldog kutya volt mindig is és most is az.

ápr. 2. 20:11
 24/37 A kérdező kommentje:
Az komoly
ápr. 2. 20:13
 25/37 A kérdező kommentje:
22/24 Értsd meg pls hogy kezdő kutyás vagyok de majd mindennek meglesz az ideje.
ápr. 2. 20:14
 26/37 anonim ***** válasza:
28%

23-as, en irtam, de mi kertes hazban elunk, ferjem itthonrol dolgozik, a kutya szo szerint barmikor kimehet, nincs bezarva a hazba kotelezoen. Ki is jar, de bent szeret lenni.

Az o valasztasa ez, nem az enyem, en felolem kint is aludhatna, de meg nyaron se akar.

Szerintem totalisan egeszseges, ha nincs rakenyszeritve :)

ápr. 2. 20:18
 27/37 anonim ***** válasza:
17%

#26 Persze, ebben egyetértek, hogy az ő döntése. Azt hittem olyan vagy aki megkövezi azt aki kint tartja. Egyébként kezdetben 10 fok alatt már be akartam engedni de addig nem hagyott békén míg ki nem engedtem. Egyedül 0 fok alatt volt az amikor elfogadta, hogy bent tartózkodhat, úgyhogy hamar át álltam erre.

De szerintem biztosan a genetika is sokat számít. Én akitől vettem a tacskót, ő csakis kint tartotta. Biztosan ez is befolyásolta, hogy ellenállóbb a hidegre.

ápr. 2. 20:24
 28/37 anonim ***** válasza:
32%

Ki a fene hiszi el, 27 es, amit írsz, hogy a kutya folyton kinnt akar lenni? En nem. De nem is ertem anonim miert kell nagyot mondani.

Esetleg hogy kiszalad egy orara elhiszem, de utana be akar menni mert a gazda mellett erzi jól magat

ápr. 2. 22:08
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon régóta vagyok kutyás, ezen kívül kb 20 éve tacskós. Az én kutyáim is szeretnek kint lenni, de a tapasztalatom az, hogy általában azok a kutyák "nem szeretnek" bent lenni, akiknek tiltották vagy általában tiltják a bentlétet, ezért nem értik, hogy néha miért mehetnek be és ezért érzik kényelmetlenül magukat, ezért kéredzkednek ki. Időjárástól függetlenül a kutyák 99%-a a gazdával szeret lenni.
ápr. 3. 05:26
 30/37 anonim ***** válasza:
20%
Igen, a 27 es egy önmaga es masok elött tetszelgö kegyetlen ember!
ápr. 3. 05:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!